Rabu, Mac 13, 2013

First Lady di Kuala Terengganu


selalu tengok ada keyword first lady kat blog cik dah
ramai erk yang suka shopping kat First Lady?....
cik dah suka First Lady pasal murah...kualiti pun ada..lagi pun sesuai la dengan cik dah yang purse nipis ni...setakat ni cik dah beli jubah jer ..baju2 lain lum try lagi
yang first skali beli kat First Lady Kuantan Parade..yang kedua beli kat First Lady Giant Superstore Kijal,kemaman



ni entry cik dah sebelum ni FIRST LADY DI HATI


dan terbaru  First Lady sudah ada di Kuala Terengganu
dekat Giant Superstore Gong Badak
landmark berdekatan dekat stadium gong badak..
sila terjah yek

eh eh ada model rupanya.......



pintu masuk First Lady Gong Badak
heheh..cik dah snap depan ajer..dalam tak masuk lagi..
bahaya...bahaya.....
purse tengah kempis jadi dok dediam dulu la.........




4 kabo mende gok:

cheqna berkata... BALAS

dkt doh ngan umah..kena g itai etek r

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ berkata... BALAS

haah, blh gok g try tgk skali ni
x gi lg giant GB,
wane.. mahal ke muroh??

cik dah faridah berkata... BALAS

@cheqnaintai jgn dok intai..besh jgk g situ..

cik dah faridah berkata... BALAS

@♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥
first lady biasanya murahla..g tgk dulu baru tau