Isnin, Mac 11, 2013

Batuk jangan biar lama2 tau........

pesanan dari cik dah untuk kawan2 semua........
sebab cik dah pernah alami batuk berpanjangan..seksa jiwa raga...dulu2 cik dah ni jenis kurang minum air masak.pastu makan produk2 yang ada kandungan herba..itu pasal tiap2 bulan wajib batuk...2 minggu baik 2 minggu batuk..tensen sangat masa tu..
en suami pulak selalu sangat komplen asik batuk jer.ape boleh buat penyakit nak datang...
alhamdulillah sejak cik dah sedar diri asikla batuk menyerang...cik dah cuba makan minyak kelapa dara
alhamdulillah dengan izin-Nya..batuk cik dah berkurang dari sehari ke sehari...sampai sekarang 5 bulan lebih dah cik dah setia dengan minyak kelapa dara jenis catalyst...sebab senang jenis softgel..tak terasa sangat minyakknyer...anak2 pun cik dah bagi makan time dorang tak sehat...alhamdulillah....
so ape salahnye kawan2 cuba..jangan biar batuk berpanjangan.tak kisahla minyak kelapa dara brand ape2 pun.....sekarang ni kat pasaran berlambak vco...atas pilihan kiter ajer nak makan @ tak...cik dah ni memberi nasihat...
kalu agak2 susah nak beli vco ni kat tempat korang..boleh jer order ngan cik dah...jangan malu jangan segan ..cik dah sedia membantu..
pm jer kat facebook cikdah 


jenis softgel...senang nak makan...tak terasa sangat minyaknyer..




jenis liquid...


ok jangan lupa yek..
pm jer kat facebook cikdah 

5 kabo mende gok:

Aien berkata... BALAS

hi..salam kenal..done follow you...sudi2kanlah follow sy jgk:-)

http://kucingsenyap.blogspot.com/

NM02 berkata... BALAS

kita pun mkn yang first tu

inazamri berkata... BALAS

baru2 ni akak ada makan vco catalyst ni gak sbb kawan2 kata bagus.

cik dah faridah berkata... BALAS

@inazamribetul kak..alhamdulillah skali cuba mesti nak try lg

umie berkata... BALAS

kite pon penah mkn..tapi tak tau plak boleh elokkan batuk..baru tau ni..salam perkenalan..:-)