Khamis, April 28, 2016

IKHTIAR RAWATAN MASALAH KULIT

Panas!!!Panas!!!Panas
Cuaca panas terik menyebabkan tubuh berpeluh... kadang tu menyebabkan radang kulit... ruam...panau, kurap, eczema...
Sekiranya ada rakan atau sahabat taulan ada masalah kulit...sila share insyaallah sabun calogen Nurraysa boleh membantu
Perlukan bantuan jgn segan segan whatssap 0199304585


Rabu, April 27, 2016

Buat yang tersayang KURTA UMAR


Kurta Umar 
✔Material cotton licin (bukan yang mudah berkedut)
✔Dibahagian katup leher ada pelekat velcro (jika terkena baju tak melekat/berbulu)
✔ Saiz S - XXL
✔ Model gayakan dengan saiz M

harga RM65 termasuk pos
berminat whatsapp 0199304585





NURRAYSA SKINCARE


Malu Nak Jumpa Kawan
Muka berjerawat.. Berjeragat...kulit kering tak bermaya...
Nurraysa Beauty ada solutionnya.Cuba try test...Nurraysa skincare.Harga nya mampu milik..

whatsapp 0199304585












Selasa, April 26, 2016

Fenomena Make Up Mesra Wuduk




GLOWING DDMOIST CAKE
Apa itu DD? dynamic defence. Ianya gabungan antara CC & BB. DD Cream merupakan cream yang memiliki kandungan dari kedua cream tersebut. Dengan maanfaat yang lebih lengkap dari keduanya.
Kelebihan dan Fungsi DDMC
=======================
mengawal lebihan minyak dikulit.
kulit tidak berminyak & mencegah jerawat
menutupi kerutan pada wajah & cela kulit sprt pigmentasi jg tona kulit yg tidak sekata.
mesra solat.
SPF 50 ++
Dirumus dgn bahan semulajdi yg sgt baik utk perawatan kulit.Tanpa silikon
Di datangkan dgn 3 warna bagi kesesuaian kulit pengguna.

Mengandungi Bahan Bahan berikut :
Air zam zam
Titanium dioxide
Aloe vera
cocos nucifera
collagen
gluthathione
Vit A, C & E
Apple stemcell gred A
Kigelia africana fruit ekstract

Bahan bahan yang digunakan dalam produk Nurraysa diyakini selamat. Setiap produk ada NOT KKM. So korang boleh gunakan tanpa was was. Rata rata pengguna Nurraysa sangat berpuas hati.
Ingin mencuba whatssap

0199304585





NURRAYSA GLOWING DD MOIST CAKE



Berpeluh Pun Cantik
Glowing sepantas 5 MINIT? πŸ˜±πŸ˜±πŸ˜± INI CERITA BENAR xsempat nk keluar xperlu pakai foundation..xperlu letak cream just dap dap je DA GLOWING πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜ yang penting perlindungan matahari sehingga spf 50++ gitu πŸŒΉπŸŒΉ
GUARANTEE JIMAT πŸ˜‡πŸ˜‡ foundation + concealer dalam 1 bedak mana x jimat πŸ˜˜πŸŒΉπŸ˜˜
NURRAYSA GLOWING DD MOIST CAKE
πŸ‘‰merawat kulit
πŸ‘‰lebih baik dari bb/cc cream
πŸ‘‰menutupi tanda² penuaan (awet muda)
πŸ‘‰meratakan warna kulit
πŸ‘‰mengawal pengeluaran minyak
πŸ‘‰mencegah jerawat
πŸ‘‰melembabkan kulit
πŸ‘‰teksture sangan ringan
πŸ‘‰kelihatan sangat natural
πŸ‘‰mampu mencerahkan kulit
πŸ‘‰anti oksidan
πŸ‘‰kandungan SPF 50++
wajah akan kekal cantik dan glowing ketika bepeluh!
INSYAALLAH
Nok cantik whatssap
0199304585