Jumaat, November 11, 2016

Kurung eva 3

Kurung Eva III
••••••••••••••••••••
Ramai menanti kehadirannya. Munculnya sesekali dan terus menggegar industri. Power tak power lah kan 😀

Batch yang lepas ramai makan hati tak sempat sambar untuk diri sendiri, kali ni mesti jadikan hak milik abadi!

Eva kurung bukan sekadar kurung. Kami janjikan kehebatan eva :-

   ❤ Material poly crepe ringan (lembut dan gebu)
        ✔tahan lasak
        ✔mudah iron
        ✔tak panas
   ❤Nursing dan wudhu friendly
   ❤Cuting baju loose
   ❤ Size S-XXXL

    RM120 termasuk pos seluruh Malaysia
    10 design special yang up to date

  “Pikat bukan sekadar pikat,          
                     Pikat biar sampai melekat,
   Kurung eva buat ramai terpikat
        Lekaslah beli sebelum terlambat”

PM / WHATSAPP
0199304585













Isnin, Oktober 17, 2016

Belajar Jahit Telekung


Minggu lepas gigih sungguh belajar menjahit telekung secara online
bayar hanya RM30.. dibekalkan nota & video..
alhamdulillah..boleh ikut step by step cikgu ajar..
segala pertanyaan cikgu jawab 


taraa...dah siap telekung untuk anakanda fatihah Insyirah..
renda bahagian bawah ajer belum berjahit..beli aritu tak cukup jadi hold dl la telekung ni



hati masih berkobar2 dengan jahit telekung..tengah eksaited ni.. better praktis biar lagi pandai
cikdah cuba buat awning tanpa tengok video cikgu..konon2 nak ingat balik step by step ..refresh apa yg dah buat masa 1 latihan

maka terhasilla makeover telekung yg fatihah bawak pegi sekolah KAFA..
cantikkan..hihihih..masuk bakul angkat sendiri...
nampak macam baru tapi hakikatnya dah yellow2 aww gtu
budak2 manala reti sangat nak jaga semua ni..



kesimpulan selepas belajar menjahit telekung secara online ni..sangata berpuashati..
lepas ni nak usaha lebih lagi.. manala tahu nanti boleh jadikan sumber pendapatan kan














Sabtu, September 10, 2016

DRESS ADRA


DRESS ADRA
••••••••••••••••••••
Cutting Princess
RM125 termasuk postage

💕 Material LYCRA Korea tebal & berkualiti
Tak Perlu IRON
Tak Melekap dibadan
Berat & Lembut
Tak jarang
Tahan Lasak
Tak panas...sgt selesa

💕 Nursing friendly, 1 hidden zip di tgh dada
💕 Wuduk friendly, tangan mudah di sinsing
💕 Dress potongan 'princess'
💕 Poket di sebelah kanan
💕 15 design, full printed
💕 Saiz S - XXXL

PM/ WHATSAPP
0199304585































Rabu, September 07, 2016

KURUNG REGINA 5


KURUNG REGINA KINI KEMBALI MENGGANAS!
Fenomena bukan sekadar biasa bila dah masuk batch ke 5
Batch regina sebelum ini memang terlajak hot sehingga kami tak tidur malam duk membalas PM pasal cik gina
“Sayaaa suka pakai regina ni, walaupun banyak butik yang jual ala ala macam ni tetap tak boleh lawan kurung regina”-CIK TA,MELAKA
Sebab apa regina tetap the best?
Material lycra korea berkualiti yang tak risau melekap di badan
Corak Printed yang tak ada jual di pasaran (design direka khas)
Less ironing (tak perlu stress baju nak kena iron)
Nursing & wudhu friendly

Kehadiran kurung regina tak ubah seperti musim durian tiba, dinanti dan direbut. Tapi cik gina versi musang king gred terbaikkk yang kuning melingat tuuu. Ihiks sedapnya!
Jangan menyesal sebab biarkan cik gina berlalu pergi tanpa membelii, pastii rugi! Lekas lelaju grab yer sebab dah ada kod sold out
HANYA RM120 SHJ
Postage kami tanggung

Berminat whatsapp 0199304585



nak details lagi boleh whatsapp cikdah ye

0199304585

atau boleh singgah



Selasa, Ogos 30, 2016

SUMAYYAH DRESS

🌸 SUMAYYAH DRESS 🌸
Free postage
Harga :
RM80sm / RM85ss
🔹 Material : Batik Humairah
🔹 Sesuai untuk BF (Berzip didada)
🔹 Bergetah dipergelangan tangan
🔹 Mudah digosok
🔹 Tiada poket
🔹 Size S - 5XL
Hubungi 📲 019-9304585 untuk tempahan dan pertanyaan.