Ahad, November 23, 2014

wat gapo tu?


my mustaqim sudah 5 bulan lebih..
masa 2 3 bulan sebelum senang nak handle dia..tak banyak ragam
pasrah jer muka bila orang usik..
tapi sekarang dah bermacam2 ragam
lambat dukung dia dah mula start merengek
mama pun naik pening kalu asik nak nangis dukung..aduiii




baru belajar duduk ...angkat2 bontot terus tersungkur
gitula nak membesar macam2 kena
kelakar tengok aqim duduk..kadang2 risau takut ye sakit duduk camtu
bila kita betulkan badan dia...nanti dia buat lagi...
ish...ish...kamu ni aqim...

Ahad, November 16, 2014

MUSTAQIM ~ 5 month sudah..


makin membesar makin mama terasa pening...
mustaqim dah start melasak sekarang
orang cakap kalu anak melasak mama cepat slim...ah takde makna nak slim
cepat lapor ada ah...nak makan sokmo kerjanya....kwang..kwang...

tengok ah dia...mama ajak tido .baringkan dia atas tilam...golek sana golek sini sampai pintu dah kerjanya..abang & kakak dah tido lama pun...dia tengah intai abah kat luar tgok tv..
sekarang baru acah2 nak merangkak..siap ah lepas ni..




hah ni lagi satu kerjanya...dah pandai nak selongkar...kalu ikutkan satu rumah dia dah jelajah..sapu semua apa yg ada atas lantai...bagus2 dik...bersih umah mama takyah sapu dah..


Sabtu, November 15, 2014

Ulangtahun kelahiran Fatihah Insyirah yg ke 6



FATIHAH INSYIRAH BINTI MOHD SANI
14/11/2008 ~ 14/11/2014

anak dare cikdah dah besar rupanya...6 thn dah..next year tahun 1
terasa kejap sangat kakak dah besar
semoga kakak menjadi anak yg solehah 
menjadi insan cemerlang dan terbilang berjaya dunia akhirat
tak mau dah nakal2...kakak is girl ok...




gambar dari lahir hingga sekarang....
kakak tengok gambar2 dia & tak mengaku itu gambar dia kepala tak tumbuh rambut...hahhahah


mama sayang kakak ketat2..muah..muahhh



Selasa, Oktober 14, 2014

resdung ~bedak seri cahaya


2 3 ari ni perasan hidung berair jer...sah resdung kembali...kerap bersin ni yg tak suka..masa preknen bebas resdung sebab hari2 makan vitamin..dah lepas bersalin sudah culas makan vit..huhu..tak tahan asik gatal hidung sebelum tido kita tepek bedak dulu...besh2..bukan stakat resdung jer boleh guna..fatihah yg selalu naik bijik2 peluh kat blkg badan pun guna..jadi sendiri guna sendiri tahu kelebihannye...





Fungsi:
- Menghilangkan bintik hitam dan parut jerawat.
- Menghilangkan resdung dan gatal-gatal di bahagian muka, hidung.
- Merawat masalah hidung berbau busuk, mata berair dan jerawat kasar.
- Melicinkan kulit muka.
- Juga boleh digunakan untuk masalah ruam dan kayap.


Cara penggunaan:

Goncang dan sapu pada bahagian yang diperlukan sekerap yang mungkin (seperti memakai bedak sejuk) Berminat, boleh buat tempahan dari sekarang.
pm fb @ whatsapp 019-9304585

Khamis, Oktober 09, 2014

muhammad mustaqim


4 month already...
timbang berat 6.30kg..
naik 450g aje..okla tu dr tak naik terus kan..



anak2 teruna mama
anak dare xde masa sesi fotoshot...