Jumaat, Julai 29, 2016

kurung eva 2....

Assalamualaikum
Keluaran terbaru
Berminat whatsapp derah2 sket
0199304585
*************,,
Kurung Eva II
> Material Poly crepe lembut dan tahan lasak
> Nursing  friendly
> Cuting baju loose dan cutting kain A
> Size S-XXXL
> RM120 termasuk pos seluruh Malaysia
Sepatutnya 9 design..tp bleh promot 7 aje..sbbnye 2 sudah awal2 hbis...:(









Cantik2 semuanya
Memang namgis bucu katil la sebab tak dapat grab mana yg berkenan di hati
Jadi cepat2 whatsapp cikdah
0199304585

Rabu, Julai 20, 2016

KOLEKSI INSYIRAH MFM

Koleksi Insyirah Mfm
dulu kini dan selamanya
setahun lebih sudah berkecimpung dalam perniagaan kecil kecilan ni
huhuh jual baju jer pun
ntah ler produk lain memang tak reti nak jual..esp kosmetik
mestila nak kena test diri sendiri dulu kan..kan
tp jual baju ni lain...nafsu perempuan tak lari kalu tengok pakaian kan
mencari customer & membeli untuk diri sendiri jugak sebagai terapi

suka sangat tengok baju cantik

antara testimoni testimoni yang ada dalam simpanan cikdah
rata2 customer ni segan nak share gambar





muka yang sama ajer kan...hihihi...
mereka2 yang selalu bersama koleksi insyirah mfm
terima kasih banyak2..



dan yang pasti tuan tanah kedaun mestila ada jugak.
cikdah ni jenis suka yang simple
tak suka yang menonjol
segan dah beranak pinak ni..



berminat dengan koleksi Insyirah Mfm boleh tengok gmbr 2



KOLEKSI INSYIRAH MFM

atau


FARIDAH HUSAIN


nak laju lagi whatsapp 0199304585




Selasa, Jun 21, 2016

JUBAH PLAIN IRDINA



Assalamualaikum
Ramadhan Kareem untuk semua

Jubahnye memang simple ajer tapi harga yg pasti mampu milik
****************************************************************************

📍Jubah Irdina
Material : Peach Koshibo
Saiz : XS - 5XL 
Potongan : A-cut
Warna : 38 warna

-Leher jubah sama leher baju kurung
-Hujung lengan bergetah
-Tiada kocek

📍Harga Jubah
Pasaran : RM55SM RM60SS .
*free postage .

BERMINAT WHATSAPP CEPAT2 TAU
0199304585