Rabu, Mac 25, 2015

Set Kempis Perut


today ada yg hari beruang tak?kalu yg bekerja tu sah2, la beruang dah arini @ tggu masa aje hujung bulan.....bolehla nak booking set kempis perut ni....kih...kih....
tak mau set pun xpe nak salah satu mineral coffee @ garlic...bisa diatur....demi kesihatan....
badan sihat semanis senyuman...
:)




Rabu, Mac 18, 2015

kerepek popia nestum muizthahaqim



 jeng jeng....kerepek popia nestum muizthahaqim

dah lama x buat sebenarnya...tp kali ni gigih buat untuk percubaan...untuk makan sendiri ni kita wat versi syok sendiri...potongan ikut suka hati tak ikut spec...uhuk...uhuk...
biasa buat bentuk gulung2...tapi kali ni try ubah style popia nestum buat petak2 pulak (org lain dah lama buat kut )

dah lama x buat ni anak2 pun berebut nak makan..tengah goreng pun dah serbu dapur.tak dan bersalut nestum hilang dah suku...


hajat dihati nak buat jualan...
yg mana duk sekitar terengganu yg nak merasa hasil tangan cikdah bolehla nak tempah...insyaallah pasti puas hati

contact cikdah yek 
0199304585

Khamis, Februari 26, 2015

perasan sweet 23


Alhamdulillah..arini cikdah sweet 23...hahahah sweet la sangat...perasan termuda la pulak..padahal sudah lanjut usia...2015 ni dah 32 tahun..



terima kasih tak terhingga buat arwah ayah dan arwah ma...besarnya jasa kalian membesarkan cikdah n adik bradik...rindunya nak menatap wajah kalian..cium tangan dan pipi lagi..
alfatihah untuk kalian berdua

sayang ketat2..

&&&&&&&&&&

suami tanya azam usia baru...hihi
jawabnyer..
cikdah nk diri ni lebih matang...bahagiakn keluarga n anak2...tak mau dah perangai tak elok

nak bahagia yang membahagiakan..insyaallah

Rabu, Februari 18, 2015

muizthahaqim kesayanganku..

assalamualaikum...


selamat pagi rabu....
inilah kesayangan ku sekarang...termasuk abahnye la...tapi xde lagi stakat ni pic kami berlima...



mustaqim sekarang dah 8 bulan setengah..kejap jer masa berlalu...boleh tambah lagi tu....hihihi....oppsss...sabar2...parut czer masih berdenyut lagi tu...kwang2...
mustaqim dah boleh berdiri tanpa pegang pape dah sejak masuk 8 bulan..tak sabar nak tunggu dia melangkah setapak demi setapak...kalu boleh dah melangkah masuk 9 bulan nanti orang tua kata memang ringann ah...progress mustaqim memang cepat..alhamdulillah..cuma berat badan jer tak naik banyak mungkin sebab dia terlalu aktif..
 with love forever

muizzuddin 8 tahun
fatihah 7 tahun
mustaqim 8 bulan

mamanyer nak masuk 32 daaa next week

Selasa, Februari 17, 2015

set hijau garam buluh


menarik kan....inilah dia set hijau 
terdiri dari ubat gigi...sabun marine..bodywash..& shampoo
garam buluh terbaikk


idea buat bakal2 pengantin 
gubahan hantaran 

amacam berminat leh contact cikdah yek
0199304585