Sabtu, Mei 23, 2015

testimoni kurung regina iv

memang mengancam habisla
stok pun dah mulai susut
yg ni paling hot sekali..tapi semua saiz dah sold out
ada banyak lagi testimoni kurung regina iv...
memang anggun cantik semuanya
ada yang berminat pm @ whatsapp cikdah 0199304585

FB : FARIDAH HUSAIN

Ahad, Mei 17, 2015

Anggun bergaya dengan kurung regina iv

selamat pagi ...
Memang kebaboom sungguh kurung regina iv bulan ni..masing2 berebut nak dapatkan stok.tak mau lepaskan peluang...
sape lambat melepas
kurung regina ni material lycra korea..ada zip utk menyusu..mudahkan....tangan cuff getah senang nak amik wuduk..pasti puashati la





cantikkan....jangan lepaskan peluang

berminat boleh whatsapp cikdah

0199304585

Rabu, Mei 06, 2015

kurung moden regina iv

selamat pagi semua...
sekarang dah bulan 5 kan....tak lama lagi nak raya...amboi laju kalu bab raya kan
ni hah cikdah ada baju kurung regina
memang cantik la kalu pakai di pagi raya 
tukang jahit banyak yang dah close order










berkenan tak?
cantik2 kan

Material ~ Lycra Berkualiti (tidak melekap)
Nursing Friendly ~ Ada 2 zip (kiri kanan)
Zip Belakang 
Mesra Wudhu'
Pinggang kain bergetah


nak details gambar lagi boleh whatsapp cikdah direct tau..komen kat sini takut tak perasan..ada 22 design

harga Rm115 termasuk pos seluruh Malaysia.

apelagi whatsapp cikdah cepat2

0199304585

Ahad, April 19, 2015

kasut untuk kaki yg teramat comeyy




yeay yeay...tepuk tangan..
mama belikan mustaqim kasut pertama
murah2 saje....igtkan adidas...skali abiba...keh..keh
mustaqim arini dah 10 bulan stgh dah...
tapi bila berjalan mcm budak umur setahun...
tak caya jer...progress tiap2 bulan memang tersangat cepat...
kalu tak silap  10 bulan kebiasaan baru nak berdiri...baru nak bertatih
anak2 kawan yang sebaya mustaqim tak berdiri pun lagi....tapi dorg gigi dah banyak...mustaqim satu habuk tak tumbuh2 lagi....
camano tu dik?

kelakar betul mustaqim masa mula2 dipakaikan kasut tu...kejung tak bergerak.
tersalah beli besar sket..tapi xpe boleh pakai lama...kan..kan

Isnin, April 06, 2015

tembikai vs mustaqim....bessarr punye..


timun cina bessarrr punye...
besar pada mustaqim yg 10 bulan 7.8kg
terkejut tengok bila en suami wat balik dr keje
macam timun cina kembor..tp buahnye panjang
berat 15.5kg...harga sepatutnye singgit sekilo tapi org yg jual tu bagi rm10 je.  
beli dekat Kg Tembila




timun cina tu org pantai timor panggil...nk sedap panggilla tembikai