Selasa, Mei 31, 2016

Adelia Kids ~Fatihah Insyirah


Assalamualaikum & selamat pagi
ini anak kita.. namanye Fatihah Insyirah
umurnya 8 tahun 
tuannye kecik aje tapi ligat macam org laki...

nak kasi tunjuk 

testimoni Adelia Kids
comey ke idok??
disebabkan kementot nya itu dress ni labuh sket
 xpe xpe boleh pakai lama





dress kod EL02 PLUM


yang ada anak perempuan..nak dress macam gini 

harga memang mampu milik... ala bukan untuk orang lain pun... anak kiter kan..kan...


bolehla pm ye..


@

whatsapp 
0199304585

kalu ada yg wasap tp x terbalas tu mintak ampun ye..
buat sementara waktu wassap tergendala skit..
henpon terjun lombong





Isnin, Mei 23, 2016

Baju Raya lagi ~KURUNG DEWI 2.0


Baju raya lagi... memangla lambat lagi raya nya...sebab puasa pun belum kan... kan.. tapi tak salah kalu buat persediaan awal..nanti takdela tergopoh gapah...
kalu g tempah rasenya semua tailor dah close...huhu


*******"***"""""********************"
Kurung Dewi 2.0
*Material chiffon full linning
*Nursing dan wudhu friendly
*Baju Kurung Moden
*Kain cutting payung
*RM135 termasuk pos

whatsapp utk order
0199304585






















Selasa, Mei 17, 2016

MENCARI TUDUNG / SHAWL YG MUDAH & CEPAT DIPAKAI YG TAK JARANG & LABUH ??



INSTANT SHAWL 2 MUKA PRINTED & PLAIN


📍Material CHIFFON BUBBLE berkualiti & sgt gojes 😙sekali pakai pasti puas hati
📍Hanya 2 x sarung..tak sampai 10 saat dahh siap 😃tak payah berlilit2 bagai..jimat masa terutama bagi ibu2 yg beranak kecil & bekerja
📍Suami pun tak de dah nak bising2 sbb tak perlu nak tunggu lama2 bersiap 😄

HARGA?
RM35 sehelai termasuk pos
Nak bagi harga kasih sayang ni..
3 pcs RM90 termasuk postage 
Jimatkan...


Apa yg istimewa SHAWL ni?
✔Material CHIFFON BUBBLE yg berkualiti
●Sejuk selesa pakai
●Ringan & lembut
●Tak jarang
●Senang dijaga..machine washable
●Less ironing
✔Saiz lebar & labuh melebihi paras dada mmg patuh syariah..suami pun approve & happy
✔Hanya sarung 2x dah siap..tak smpai 10 saat
✔senang✔simple✔cepat✔selesa

Meh Whatsapp segera !!!
0199304585























Meh Whatsapp segera !!!
0199304585


BOLEH CAMPUR PLAIN & PRINTED

Sabtu, Mei 07, 2016

ISTIMEWA! DRESS SEDONDON ADELIA IBU DAN ANAK SEMPENA SYAWAL.

Dress Adelia 2.0 sedondon ibu dan anak kini menjelma
Nak beli kain pasang tailor dah tak terima tempahan? Beli saja yang ready made klik klik dah sampai rumah 😀
Percaya lah dress adelia akan membuat si pemakai tampak jelita 😀
Kalau tahun lepas merungut tak dapat sedondon dengan si gadis korang, tahun ini pastikan korang lah pasangan sedondon yang paling letops, gituuu
“Sis saya belum kahwin, nak beli untuk diri sendiri boleh?” Ehemm pasti lah boleh, dah pakai nanti sis pi salam bakal mak mentua confirm terus sis lah bakal menantu pilihan abadi 😀
Boleh beli dewasa sahaja atau boleh anak sahaja.
Set sedondon ibu dan anak
Dress dewasa 
Material fursan 
✔berat & tebal..jatuh terletak bila pakai
✔lembut & tak panas..sgt selesa
✔mudah iron
✔tahan lasak & mudah dijaga
✔tak melekap dibdn
Nursing dan wudhu friendly
Cutting princess

Size SS-XXXL
Harga : Rm110 free pos

Dress kanak kanak
Material lycra berkualiti
✔lembut
✔tak panas..sgt selesa pakai
cutting princess

Size 4-12
Harga : Rm60 free pos









Untuk Order
Pm/ whatsapp

0199304585



P/S : Jangan berbelah bahagi nak beli ke tak nak, siap siap beli simpan dalam almari. Raya tak lama lagi, jangan saat akhir sis baru nak cari. Nyesal nanti taww

Khamis, Mei 05, 2016

KURUNG MEDINA


mencari baju raya 2016?


cepat2 jangan lepaskan peluang
KHAS BUAT PEMINAT MEDINA
'MEDINA EXCLUSIVE' DI TAMPILKAN KHAS UNTUK KOLEKSI RAYA 2016
Dengan 10 design bercorak yang memikat 
dan membuatkan anda kelihatan istimewa dari orang lain 
😍

.
---------------------------
MEDINA EXCLUSIVE
---------------------------
Emotikon heart
 Material : Lycra 
Emotikon heart
 nursing & wudu' friendly
Emotikon heart
 10 Exclusive Design
Emotikon heart
 Size : S - 3XL

HARGA : RM120
* FREE POSTAGE

✔✔ 100% GERENTI PUASHATI
UNTUK ORDER
PM/WHATSAPP

0199304585






























cepat2 jangan lepaskan peluang..
anggun menawan sgt2 ni