Sabtu, September 10, 2016

DRESS ADRA


DRESS ADRA
••••••••••••••••••••
Cutting Princess
RM125 termasuk postage

💕 Material LYCRA Korea tebal & berkualiti
Tak Perlu IRON
Tak Melekap dibadan
Berat & Lembut
Tak jarang
Tahan Lasak
Tak panas...sgt selesa

💕 Nursing friendly, 1 hidden zip di tgh dada
💕 Wuduk friendly, tangan mudah di sinsing
💕 Dress potongan 'princess'
💕 Poket di sebelah kanan
💕 15 design, full printed
💕 Saiz S - XXXL

PM/ WHATSAPP
0199304585































Rabu, September 07, 2016

KURUNG REGINA 5


KURUNG REGINA KINI KEMBALI MENGGANAS!
Fenomena bukan sekadar biasa bila dah masuk batch ke 5
Batch regina sebelum ini memang terlajak hot sehingga kami tak tidur malam duk membalas PM pasal cik gina
“Sayaaa suka pakai regina ni, walaupun banyak butik yang jual ala ala macam ni tetap tak boleh lawan kurung regina”-CIK TA,MELAKA
Sebab apa regina tetap the best?
Material lycra korea berkualiti yang tak risau melekap di badan
Corak Printed yang tak ada jual di pasaran (design direka khas)
Less ironing (tak perlu stress baju nak kena iron)
Nursing & wudhu friendly

Kehadiran kurung regina tak ubah seperti musim durian tiba, dinanti dan direbut. Tapi cik gina versi musang king gred terbaikkk yang kuning melingat tuuu. Ihiks sedapnya!
Jangan menyesal sebab biarkan cik gina berlalu pergi tanpa membelii, pastii rugi! Lekas lelaju grab yer sebab dah ada kod sold out
HANYA RM120 SHJ
Postage kami tanggung

Berminat whatsapp 0199304585



nak details lagi boleh whatsapp cikdah ye

0199304585

atau boleh singgah



Selasa, Ogos 30, 2016

SUMAYYAH DRESS

🌸 SUMAYYAH DRESS 🌸
Free postage
Harga :
RM80sm / RM85ss
🔹 Material : Batik Humairah
🔹 Sesuai untuk BF (Berzip didada)
🔹 Bergetah dipergelangan tangan
🔹 Mudah digosok
🔹 Tiada poket
🔹 Size S - 5XL
Hubungi 📲 019-9304585 untuk tempahan dan pertanyaan.
















































Isnin, Ogos 22, 2016

DRESS AMEENA 2

Assalamualaikum
Dress baru masuk
AMEENA BATCH 2
RETAIL RM130
(FREE POSTAGE)
Menggunakan meterial terbaik dan berkualiti iaitu como crepe.
mudah digosok,tahan lasak,lembut dan flow
terdapat 10 warna yg sangat gorjes
mesra wudhu'- dgn bukaan berzip dihujung lengan
mesra menyusu- dgn bukaan zip di dada
 size daripada s hingga xxxl
Perhatian📡📡📡Ameena batch 1 mendapat permintaan yg sangat tinggi sehingga ada yg menggigit jari...jadi jangan terlepas peluang kali ni ye..cepat grab sebelum kehabisan stok
Berminat boleh whatsapp segera
0199304585
0199304585








































Jumaat, Julai 29, 2016

kurung eva 2....

Assalamualaikum
Keluaran terbaru
Berminat whatsapp derah2 sket
0199304585
*************,,
Kurung Eva II
> Material Poly crepe lembut dan tahan lasak
> Nursing  friendly
> Cuting baju loose dan cutting kain A
> Size S-XXXL
> RM120 termasuk pos seluruh Malaysia
Sepatutnya 9 design..tp bleh promot 7 aje..sbbnye 2 sudah awal2 hbis...:(









Cantik2 semuanya
Memang namgis bucu katil la sebab tak dapat grab mana yg berkenan di hati
Jadi cepat2 whatsapp cikdah
0199304585