Rabu, Oktober 31, 2012

First Lady Dihati

first lady dihati tu........eleh padahal bukan banyak pun koleksi...
sekarang cik dah lebih suka berjubah....kalu sebelum ni pegi keje sentiasa berbaju kurung tapi sekarang tukar2 jugak dengan berjubah skali skala......walaupun bila berjubah cik dah lagi nampak gemuk........aii tak kisah u...janji selesa.............

sungguh setakat ni berkenan dengan jubah2 kat first lady..lagipun harga mampu dimiliki dengan pendapatan cik dah yang tak seberapa ni........bolehla harga setakat ni RM 50 keatas...kalu ikutkan mana dapat harga jubah semurah tu kan.......

tapi kat Kuala Terengganu ni rasenya takde kut butik dia...
yang masa 1st beli pun nun di Kuantan Parade...
masa tu dekat nak puasa ...kebetulan ayah kat masuk HTAA time tu
sempat la merewang2 dalam KP sekejap


jubah pertama di beli kat First Lady Kuantan Parade...harga kalu tak silap RM 69...cam tak caya sebab baju ni ada kelip2 labuci & manik dekat bawah...



yang kedua cik dah  beli dekat First lady Giant Kijal Kemaman..masa balik raya aji baru2 ni.....harga RM 55 ajer....murahkan...yang pasti puas hati.......

kat tempat korang ada tak butik first lady?kalu takde boleh jer usha2 kat zalora
Zalora pun jual jugak First Lady....kalu nak tengok lehla usha2 Zalora nanti....
bukan setakat jubah jer yang ada..baju kurung,blouse pun ada

arini cik dah pakai jubah hitam tu la..hik...hik...kalu ikutkan cik abg tak bagi beli kaler hitam...tapi cik dah suka.....jadi tetapkan hati beli jugak..hak...hak....

satu jer yang tak besh bila beli jubah.......tak boleh pakai terus..kena oter dulu...almaklumla cik dah ni kan baka renek....jadi labuh meleret2 la kalu pakai terus....malam tadi gigihla menyembat bawah kaki tu.....


korang pulak ada yang minat jubah?kain pasang ada tapi terperap lam almari lum hantar tukang jahit...jadi penyelesaiannyer beli jer jubah murah kat first lady.....



15 kabo mende gok:

♥cikmOt♥ berkata... BALAS

owhh jalan tar ada satu rasa...tapi tak pernah masuk...eh pernah kut sekali...

selesa ek jubah2 dia???

cik dah faridah berkata... BALAS

@♥cikmOt♥
kalu sy mmg selesa la....kain pun sejuk jer..

cheqna berkata... BALAS

x brapa brani agi nok pakai jubah...takut koho kotot..hehehehe maklumlah cheqna kan gebu...
tapi dok au kot ngandung ekgi kena pakai

Kesuma Angsana berkata... BALAS

salam kenal juga tq singgah berkomen di blog KA dah follow juga ye 295. KA pown kdg terjah juga 1st lady ni cari jubah hehehe

Sherwieyna Muzzawer berkata... BALAS

comel je awak pakai jubah. tak sabar nak terjah zalora..hehe

rieda_ffya berkata... BALAS

heee...sy pon suke pakai..apath skrg byk design cantik2..tp same problem..kene oter kalo x maacam pkai kain semayang le..

cik dah faridah berkata... BALAS

@cheqna
dang preknen kekgi cheqna kena pakai la...tp kalu baju kurung muat xpe ar x pakai pong...

cik dah faridah berkata... BALAS

@Kesuma Angsana
sama2 kenal...heheheh...tgk org pakai cantik jer berjubah...tringin gak..so cari yg lebih murah..kalu x pakai x ar terasa sgt rugi

cik dah faridah berkata... BALAS

@Sherwieyna Muzzawer
nampak kontot sbnrnya..tp x kisah janji selesa......

cik dah faridah berkata... BALAS

@rieda_ffya
meleret2 la jawabnyer kalu saiz kite ni..dok kang nok pakai kasut tinggi kut...

hainom OKje berkata... BALAS

Memang pun pakai jubah ni senangkan....tapi OKje tak banyak koleksi jubah.... so pakai apa yg ada aje

Yaya Azura berkata... BALAS

yaya pun suka pakai jubah..dan jubah yaya semua warna hitam ;)

sarahhernyzar berkata... BALAS

sara pn suka First Lady.
sara juga shopping di Bandung.
tp via online. dressnya mantop2. :)

aimaniman berkata... BALAS

salam kenal dofollow sini

alahai rajinnya nak menyembat, akak pun speesis renek juga, tapi akak hantar kat orang jer, biasanya kumpul 4-5 pasang, bayar sekali..

akak pun suka pakai jubah espc hari jumaat,..

teratai berkata... BALAS

Memang jubah kat First Lady agak murah n menarik juga...ada juga beli 2 -3 helai jubah kat sana! Biasanya pakai pada hari Jumaat..dan annual dinner :)