Selasa, Julai 30, 2013

cuba kamu buat...boleh ke tidak!!


alhamdulillah sudah 21 ramadhan....dan bermakna 21 hari jugakla cikdah berpuasa penuh...hahhaa jangan jeles...bukan senang tau nak pose penuh..lagi2 orang perempuan kan..
ntah tak tahu mana satu sebabnya...yang selalunya period tak teratur la...dan sebab yang kedua belum pasti sebab tak buat test pun...hehhehehe...


2 minggu tak de citer ..huhuhu...ada yang mencari ker?
(perasannya kamu...bajet cam ramai jer singgah blog kamu yek!)
sesungguhnya takde mood nak menaip entry di bulan puasa ni
hari2 sekadar berjalan2 di blog kawan2 jer..itu yg termampu..



hahah dah melalut ntah kemana2 dah...tajuk dah lari dari citer sebenarnya...tapi ada cik dah kesah..hehehhe..
cik dah nak suh korang buat mende ni sebenarnya..agak2 mampu buat tak
cik dah memang tak mampu kut..sebab rasenya kekurangan diri lagi banyak 
kita manusia ni tak sempurna
menilai orang tu boleh tapi cuba nilai diri sendiri dulu...





1 kabo mende gok:

Riedaffya ibrahim berkata... BALAS

x mampu nak buat jugak pasal kite pon byk keburukan....lama hilang ye,,.baru muncul