Rabu, Jun 12, 2013

comey kan kak dah pakai tudung bawal.........

ceh perasan sungguh title tu kan  ^-^

kenapa nama dia tudung bawal.....cik dah pun x tahu...tak kaji pun asal usul dia..
citer pasal tudung...cik dah ni bukanla suka membeli tudung...pakai yang mana ada ajer
suka tengok orang pakai kalerful bertingkat2..tapi rase diri sendiri cam tak sesuai jer
pakai yang kalerful...rase terlalu meriah..hehehhe...
lagipun awal 2 kemunculan nya tak menepati kehendak la..singkat didepan
tapi alhamdulillah sekarang dah ada tudung layer yang bersaiz besar

tudung bawal dulu memang glemer la....tapi sekarang pun masih glemer lagi dihati peminatnya
cik dah pun takdela banyak pun....lagipun lama dah tak membeli2 ni
pakai yang mana sedia ada jer..


tudung cik dah beli semua jenis plain...tak suka yang bercorak2..sebabnyer baju kurung dah terlebih corak..jadi beli yang kosong..yang murah2 saje
biarla orang nak kata tak ikut peredaran semasa pun..janji selesa dan menutup ape yang sepatutnyer.....


petang2 ni wase beku kepala nak taip ape.......hik..hik...

nahla de latest picas cik dah ...tak berani nak amik gambar full..sebab tau dah tengah kembang semangkuk..suka gambar2 sekerat jer..heheh...

kawan cakap muka cam budak sekolah.....ada ke patut.....ai dah 30 yu........


14 kabo mende gok:

mama leen berkata... BALAS

comeyyyy kak ton... eh

inazamri berkata... BALAS

comeyyyyyyyyyy u!
akak tudung tingkat2 kalerful pun tak pernah beli coz rasa meriah sgt n hrga pun leh tahan gak le.so pakai je yg simple2.

Zee Suhaini berkata... BALAS

comey lote la cik dah ni..saya lebih suka tudung bawal dari yang awning..;p

Deq's Qienz berkata... BALAS

comell dak kak ton? hihii mmg wajah kite nmpk lbh muda bila pkai tudung bawal kan..

mama_saly berkata... BALAS

comel kak ton..eh..cik Dah..hehe
awek muda..kalu saly suka sgt org kata cam bdk skolah.hihii
tudung bawal tetap dihati peminatnya kan,datang lah yg beberapa tingkat pun.janji selesa.

Riedaffya ibrahim berkata... BALAS

hihihi...comei ape pakai bawal..nampak makin muda tau..

cik dah faridah berkata... BALAS

@mama leen
eh eh..kak ton la plk

cik dah faridah berkata... BALAS

@inazamri
tula terasa meriah sgt2..tgk org pkai cantik jer...

cik dah faridah berkata... BALAS

@Zee Suhaini
mesti rajin menggosok ni....cik dah kdg2 jer tukar selera

cik dah faridah berkata... BALAS

@Deq's Qienz
jadi nak selalu nampak muda kena pakai tdg bawal selalu yek..hik..hik

cik dah faridah berkata... BALAS

@mama_saly
hehhe muda yek..suka..suka...

cik dah faridah berkata... BALAS

@Riedaffya ibrahim
hehhe..suka nyer kalu org ckp muda walaupun hakikat sudah siri 3

Jue a.k.a Ibu 2F berkata... BALAS

comel sangat..
jue pun sama lagi suka tudung plain dari corak2

Cikda berkata... BALAS

cantik betul cik dah ni.. manisssssorangnya.... memang cam budak sekolah...