Rabu, Mei 29, 2013

Candy Crush Saga


 tengah giler2 main game ni......ramai kut yang main


level cik dah lam bulatan tu #57
baru jer lepas tu..susah giler kut #56



korang pun main jugak kan?
kawan cik dah ada yang main 100 lebih dah....sakan main yek!!


 

9 kabo mende gok:

Teena Tna berkata... BALAS

Pernah jugak main game nie

mama_saly berkata... BALAS

tak pernah main ler...hehe
malas lg,tp tgk macam best je

Riedaffya ibrahim berkata... BALAS

br duk pk nak wat entri ni...hehe..sy br je main idah..masih junior..idah da kira teror la ni..gud luck

Deq's Qienz berkata... BALAS

best ke? galmer game ni skg.ramai juga fren y invite tp blum cuba lg la..hehee

cik dah faridah berkata... BALAS

besh besh..tp kdg2 tak terlayan....

Norlidawati Jaafar berkata... BALAS

Salam,

saya pun dah main game ni
memang taksub kalu dapat main hehehehehe
saya ida
newbies blogger
Jemput lah meriahkan blog saya ye
umielman.blogspot.com

~Liya Sufiah~ berkata... BALAS

Liya pun main gak mula-2 tp sekarang tak sempat sebab kat ofis tak leh buka fb... huhuhu :(

Cikda berkata... BALAS

kah3x.. cikda baru buat n3 pasal games nih.. hahhaa.. cikda dah start main 3 minggu lepas. sangkut kat 125. ari ni baru lepas 126. yg jeles kawan2 cikda ada yg 250++ dah.. adeh la.. gerreemmmm....

teratai berkata... BALAS

Tak penah main..sebab kaler2 tu memeningkan kepala...color blind!