Selasa, Disember 04, 2012

durian crepe...

cik dah ni ketinggalan ketapi sket...orang lain dah lama merasa durian crepe ni siap amik tempahan lagi kut...cikdah baru jer dpt merasa..kesian sungguh...terliur punyer pasal yela  kat fb tu asikla kuar pasal dc ni sokmo...apelagi jenuhla cari sape yang amik tempahan sekitar K.trg ni....tengok gambar pun dah mengancam...huhu..

order ari khamis ari sabtu siap delivery lagi....sebab nak try order 2 pek..rm 10 / 6pcs kasi kawan2 opis merasa skali....bagi cik dah la kan....sedap durian fresh lagi la ..takde tandingan...DC ni sekadar merasa ajer..orang kata sedap jadi mestila kena try jugak..

masa dapat dc ni dan2 suh kawan opis semua makan..cik dah pun sama...tapi dan2 tu jugak terasa ting tong..mungkin sebab krim tu kut....tapi kalu makan sejuk2 macam makan aiskrim...


gambar yang membuatku teringat2 pasal durian crepe.....
saya order dengan orang bukit payung
sape2 yang dok sekitar kuala terengganu yang belum merasai lagi durian crepe ni
boleh order ngan dia....bukan stakat DC je macam2 lagi kuih muih yang boleh ditempah....





terasa nak makan durian la.............dc cukupla skali wat melepas hajat.......heheheh

10 kabo mende gok:

Jue a.k.a Ibu 2F berkata... BALAS

kena makan sejuk baru best..tapi memang takde tandingan durian freshlah...

Riedaffya ibrahim berkata... BALAS

sama ngan sy..sekali je rase da cukup...

Eliss Mie berkata... BALAS

memang kalau durian fresh tak boleh lawan kan :) nak merasa boleh laa kan :)

mama leen berkata... BALAS

sedap tak cik dah?.. tak makan lagi ni.. hrhr

NM02 berkata... BALAS

hi cik dah







igt saya lagik?

cik dah faridah berkata... BALAS

@Jue a.k.a Ibu 2F
betul2..setuju sgt2

cik dah faridah berkata... BALAS

@Riedaffya ibrahim
mgkin bukan penggemar krim kut...itu yg x leh telan

cik dah faridah berkata... BALAS

@Eliss Mie
ye ye...sedapnyer buah durian

cik dah faridah berkata... BALAS

@mama leen
sedap kalu makan sejuk2......

cik dah faridah berkata... BALAS

@NM02
ingat....