Selasa, Oktober 23, 2012

Hari ini hari Selasa

Assalamualaikum wrt wbt.......


hahha nampak sangat tak tahu nak letak tajuk ape kan.........
tapi memang betul pun....ape ape je la yek.......
2 3 ari tak berapdate kan...ada yang tertunggu2 ker..ceh perasan....
cuaca 2 3 arini tak wape cantik...almaklumla dah sampai musim dia...
ape lagi sediakan baju hujan la sekarang....cik dah kan minah rempit....
pagi ni cuaca cerah sikit...2 ari dah berturut2 hujan..air pun dah start bertakung.......

sebenarnya....sebenarnya............cik dah takde idea nak citer mende arini......
hahahhaha....

tu tu boss pandang kamu tengah skodeng sini.....wat keje...wat keje...........haippp curi tulang yek!!!!!

6 kabo mende gok:

rieda_ffya berkata... BALAS

hahaa..sy pon sering kebuntuan idea...

Sherwieyna Muzzawer berkata... BALAS

HAHAHAHAHA..awak ni kelakarlah!

mama leen berkata... BALAS

hehe.. takpe la ni pun dah jadi cerita.. :)

cik dah faridah berkata... BALAS

@rieda_ffya
Kan..kan..campur malas jugak heheheh

cik dah faridah berkata... BALAS

@Sherwieyna Muzzawer
hahha kelakar ker..ermm biasa2 saje...kena ceria2 slalu

cik dah faridah berkata... BALAS

@mama leen
heheh kalu org sudi jenguk pun dah alhamdulillah walaupun entry merapu