Rabu, Oktober 17, 2012

pon..pon promoter sudah datang....

assalamualaikum wrt wbt.......


pon pon   promoter sudah datang..........mari dekat mari rapat...bukan nak menjual tapi nak share ajer..sama2 memberi manfaat kepada yang tak tahu..yang dah tahu alhamdulillah....hehehhe...cik dah kan suka mencuba..kalu boleh memang ape saje nak share ngan kawan2 ni.....
tapi bukan jamu yek teman2.....sebab cik dah kan tak serasi dengan jamu kes masalah dalaman jadi ape salahnyer guna mende lain pulak...aritu pernah share pasal minyak kelapa dara (vco) alhamdulillah serasi..dah sebulan setengah amal..masalah cik P pun ok dah bulan ni...datang seperti biasa....takdokla sampai 2 bln tak dtg...tak pasal2 ingatkan preknen....sape ada masalah cik P tak teratur rasenya ok kut terai minyak kelapa dara...sebab rasenya banyak jugak khasiat vco ni...

vco ngan kami....ala2 testimoni la ni
~Dulu Peod tak teratur ....bulan ni dah ok
~selsema & batuk anak2 cepat jer baik.......
~tangan muiz luka sebab tersepit pintu..3 jari bengkak n cam tebelah..sapu jer cepat kering...
~lawas diwaktu pagi


kalau ikut banyak jugak khasiat vco ni...korang leh search..berlambak org post pasal vco ni......

and the next produk cik dah try.......


8888888888888888888888888

Pati Delima Gulshan

tengok ramai jer yang guna ........apelagi search la..sebab cik dah ni ada masalah lesu di waktu pagi...almaklumla badan makin memberat sekarang..tu kut sebab nyer jadi pagi2 ni malas bangun awal2.sampaikan en sani cakap cik dah suka tido.....ntahla letih semacam jer padahal kerja bukan pikul tali pun........... pati delima ni baru jer try  5 hari...alhamdulillah rase bertenaga bangun pagi...tak liat macam aritu dah.....dengar citer ada yang boleh kurus dengan pati delima gulshan ni..ye ker?harus amalkan selalu...cik dah kan kategori overweight dah..huhuhuhu....


rm15 sebotol beli kat kiosk giant......ada yang jual rm20 lebih........sebenarnya nak beli untuk MIL..dia kan selalu sakit lutut..ada yang suggest suh makan pati delima...sebelum bagi MIL rase biar cik dah test kat diri sendiri dulu...berjaya ke tak menghilangkan lesu & liat di waktu bangun pagi...tapi sungguhla pagi2 senang terjaga..maknanya berkesan la...nak teruskan lagi ..kut2 boleh kurus pulak lepas ni..insyaallah...


cara nak makan nyer pun mudah...amik sudu jer...makan dalam 1 sudu jer pagi n malam..kalu tak tahan masam leh bancuh ngan air sket campur madu...tapi cik dah suka makan gitu jer...rase pati delima ni masam manis...ala takkan nak makan mende manis sokmo kan..skali skala masam sket ape salahnyer..untuk kesihatan juga



Antara khasiat n kebaikan pati delima:


1. Melancarkan peredaran darah
2. Melancarkan proses penghadaman
3. Membersihkan sistem perkumuhan
4. Menguatkan daya tahan tubuh utk melawan serangan penyakit
5. Membantu menyingkirkan kolestrol berlebihan dalam darah (melangsingkan badan)
6. Melancarkan proses penghadaman makanan, membersih usus dan mengeluarkan keracunan badan
7. Membakar kalori dgn cepat, meningkatkan tenaga dan memulih keletihan
8. Mampu menyingkirkan asid urik daripada sendi badan (mencegah penyakit gout)
9. Mengelak daripada rasa mual (ketika hamil), melegakan pening dan meningkatkan kecergasan tubuh badan terutama untuk ibu mengandung
10. Memelihara dan mengekalkan keseimbangan hormon dalam badan ketika haid
11. Mencuci darah kotor,mencantikkan kulit muka dan badan dari dalam
12. Menegangkan payu dara, membentuk perut dan punggung yg lebih kemas
13. Dikenali sebagai 'natural viagra', dapat meningkatkan tenaga seksual secara semulajadi (utk suami-isteri)
14. Sesuai dijadikan sebagai ubat batuk, boleh menghapuskan kahak
15. Merapat dan menyuburkan rahim = kembali dara. I tell you.. memang ketat! di samping memelihara kesimbangan cairan pd vagina (mencegah kekeringan vagina)
16. Mampu menurunkan kadar/paras glukosa/gula dalam darah (baik untuk pesakit kencing manis)
17. Mencegah serangan angin ahmar bagi warga tua
18. Mampu megurangkan risiko penyakit jantung
19. Melancarkan fungsi buah pinggang
20. Mengurangkan tekanan darah tinggi
21. Membantu mencerdaskan minda kanak-kanak
22. Menyihatkan fungsi jantung dan hati, melancarkan kerja2 mengepam darah utk keperluan sel2 badan
23. Lain-lain khasiat berguna untuk merawat penyakit-penyakit ringan seperti demam panas, cirit-birit serta kegunaan kecantikan yang mampu memutihkan kulit.
24. Awet muda.. amal dari sekarang.. tengok lah dlm 10 tahun lagi (kalau umur panjang), anda pasti menghargai dan bersyukur.. InsyaAllah..
25. Anda hamil? Ambil lah pati delima ini utk menambah-cantik-gebu kulit bayi anda, di samping membantu proses tumbesaran janin..

sumber :DISINI





sekian dari Promoter anda.................






7 kabo mende gok:

Noli@Ibu Wafa berkata... BALAS

ponn ponn singgah tgk brg promot..hehe...

rieda_ffya berkata... BALAS

org da pegi kedai ari tu tp habis la idah..frustnye..

marinahunny berkata... BALAS

k.na beli kat sabasun gong badak, kat luar tu ada satu booth jual brg2 dr turki, arab. dpt rm 12 je.

cik dah faridah berkata... BALAS

@Noli@Ibu Wafa
jemput2 masuk

cik dah faridah berkata... BALAS

@rieda_ffya
kedai vco ker?kat giant ada jual

cik dah faridah berkata... BALAS

@marinahunny
kak na dpt murah lg la ni...kena cari lagi la lepas ni...hilwah pun ada gok kan

mummy alisha berkata... BALAS

sy pun makan vco... superb!