Selasa, Jun 26, 2012

Rupa dah cam panda.huk...huk...

assalamualaikum wrt wbt...

penat wei:-P.....tulun....tulun...
tak tahu ar nak cakap.dalam masa setengah tahun 2012 ni rasenya bulan may n june penat sangat2.tak terurus dah rasenya..kalu kat umah kain baju berlonggok tak berlipat.betapa rajinnya daku...seb baik basuh baju rajin..blk keje pun tak sempat dah nak bersua muka dgn jiran.bukanla nak bermesyuarat tingkap sangat tapi nak juga tahu sihat @ tak kan...

2 3 ari ni cikdah terasa lain macam jer.letih teramat sangat.muka kering.bawah mata naik lebam macam panda...eh eh mata  cikdah macam panda ke mata panda tu yg cam cikdah...hik..hik
Ada yg tak kenal panda ker?rajin2 la gugel...

Ada orang kalu tak cukup rehat bawah mata jadi lebam cam panda.cikDah pulak lebam juga & bertambah dgn pedih2 gitu.lama dah tak kena pedih2 bawah mata ni.last skali masa nak pmr..masa tu mmg teruk giler.dok asrama kan.suka berjaga malam.konon2 study la.last 2 mata lebam teruk.pedih yg memerit gitu org ganu kata.mmg takleh nak celik mata sgt.last2 tido awal barula ok.

Skrg ni rase cam gitu gakla sket2.sebab musabab jadi gini.ari cuti tak cukup.rehat cuma jumaat.mana dan nak buat semua..cikdah ni bukanla supermak...bos nak cuti plsssss....pastu ari sabtu lepas kena training first aid & cpr.seb baik 2 sesi jer kena.lagi satu skop keje dah bertambah...biasa bt bhgian akaun ajer.skg bertambah lagi satu kena  handle declaration kastam.kena isi form on9.pastu kena submit ke kastam.bawak pulak pegawai ke kilang utk cek brg yg nak kuar.barula leh release brg.tak ke penat tu..terkejar2 jugakla..sbb dah terbiasa keje relaks..hujung tahun ni kalu gaji tak naik tak tahula tu...

Ok cukup disitu saje.nak citer psl mata panda jer.tp termelalut kelain dah...sori geng...Cemana erkk nak hilangkan lebam bawah mata erk?selain tido yg cukup.

Published with Blogger-droid v2.0.4

2 kabo mende gok:

Eliss Mie berkata... BALAS

letak tea bag bawah mata kot. mungkin boleh kurangkan sket tapi x pernah cuba pulak. selalu cukup tido :p

mama leen berkata... BALAS

kalau tak mau lipat beli box, masukkan kain dalam tu.. haha.. macam penah buat je..