Isnin, Jun 25, 2012

penggorek "azimat" bercahaya

suka suki bagi nama azimat kan..kalu buh nama betulkan kata cikdah sembang kotor plk.jd guna bhsa kiasan ye.
ni pengorek sebenarnya.sesuai untuk jenis "azimat" yang jenis kering.rupa dia sebijik cam pengorek besi tu.yang ni jenis plastik lutsinar. berguna sgt2 untuk mak pak cek bendasing kat lam telinga anak2.sbb ada lampu.ye tolong suluhkan.
kiter kan selalu alami masalah susah nak buang "azimat" kat telinga anak2.pakai cotton buds pun lum tentu dapat buang.lg masuk dalam ada ar.dah ada lampu ni bolehla kiter berhati2 ms gunanya.mmgla kalu ikutkan tak digalakkan guna pengorek besi .tapi yang jenis ni lebih selamat sbb ada lampu kiter leh nampak lebih dalam.jd kiter takdela tersalah jolok nanti.

time kasih kpd akak siti sbb memperkenalkan & pos flashlight earpick ni kat cikdah.bila dapat terus wat test kat telinga 3 org penghuni umah ni..tapi telinga sendiri tak tertengok..huhuh.

ingat magic ke nak tengok telinga sendiri.

Published with Blogger-droid v2.0.4

7 kabo mende gok:

Yaya Azura aka Naz Azra berkata... BALAS

hhaha..kalau la boleh tengok telinga sendiri

yaya pun ada beli kat FB RM10 termasuk postage..

Siti berkata... BALAS

Haha..azimatlah sgt kan?

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata... BALAS

mana nak dapat nie...

cik dah faridah berkata... BALAS

@Yaya Azura aka Naz Azra

lebih krg tu jgk kut harga dia..tp akak siti bg free..hik..hik

cik dah faridah berkata... BALAS

@Siti
ye ar kak..barula anak2 x takut kalu suluh telinga

cik dah faridah berkata... BALAS

@cik Jue Aka Ibu Farisyah
ntah la x th mana ada jual..cer cek kat farmasi ada ke x

teratai berkata... BALAS

Bagus jugak kalu ada pengorek ni senang sikit nak suluh telinga anak2 x perlu gi klinik nak cuci telinga!