Rabu, Jun 27, 2012

Test2..post bergambar banyak2 dengan blogger droid..

Assalamualaikum wrt...wbt... 

 Akhirnya rintihanku....(amboi rintihan tu) pasal post entry bergambar menggunakan apps blogger droid sudah terjawab..mslh yg cikdah bgth smlm tu kan gambar xleh banyak2 cuma 1 jer n gambar tu pulak dok atas skali.haha kan betul rupanya cikdah yang tak reti.rupanya ejas dekat kod html jer..pape pun time kasih banyak2 kak siti siap wat tutorial lagi...sayang akak... Ni kira entry percubaan la..tak tahu la menjadi ke tak..



Anak2 kesayanganku..muiz & fatihah..dua2 dah besar.yang pempuan mengalahkan lelaki..yg lelaki pulak manja sgt2 aka suka menangis



Cikdah ler tu...bam bam kan leh lawan ngan orang sebelah



Ayah & arwah ma...gambar 6 tahun lepas masa ari wedding cikdah.gambar blur sket..rindunya...semoga ayah dineram senantiasa diberi kesihatan yang baik.& jugak semoga arwah ma tenang disana..tahun ni 7 tahun beraya tanpa arwah.. Ok cukup 3 gambar..kata percubaan kan entry bergambar menggunakan apps blogger droid...ada yang nak wat jugak ker..nanti cikdah linkkan tutorial nya.. Sekian...
Published with Blogger-droid v2.0.4

4 kabo mende gok:

Yaya Azura aka Naz Azra berkata... BALAS

eh..boleh yer cik dah..yaya tak pernah la pulak nak explore...hehe

tapi nak centerkan gambar macam mana ye?

cik dah faridah berkata... BALAS

@Yaya Azura aka Naz Azra

nnt idah linkkan tutorial

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ berkata... BALAS

haaa tak pernah tahu pun :)

[PCL] berkata... BALAS

cikdah dah terer nih..jap lg pcl terjah tutorial pasal deroid tu...hebaq kan cikdah ni!