Isnin, Jun 25, 2012

post entry dengan apps blogger droid

assalamualaikum wrt wbt...

hanya dihujung jari...
nak post entry blog skrg tak payah tunggu buka pc.guna henpon pon boleh..yg penting henpon boleh on wifi la.betul ke...hihi cikdah pun tak wape reti gok.almaklumla baru berjinak2 ngan apps android.

cikdah berblog hanya di opis.itula sebabnya entry cikdah hanya waktu bekerja aje.itu pun time takde keje n terlebih rajinla.jadi bila dah guna apps android.download la blogger droid.bila malam cikdah leh draft dulu.
pegi keje just on wifi and post entry..mudahkan.. tapi satu jer tak besh..nak wat entry bergambar banyak2 tak boleh.kalu buh gambar pun 1 jer and tak boleh nak susun mesti dok atas skali...

tak boleh ker cikdah yg tak reti? hua...hua..

sape tahu,share la cara nak wat entry bergambar.rasenya ramai gak yg guna blogger droid ni.

Published with Blogger-droid v2.0.4

2 kabo mende gok:

Yaya Azura aka Naz Azra berkata... BALAS

mmg gambar akan duk atas..tak syok!
hehe..kalau entry gambar sekeping je tak pe la kan..

Deq's Qienz berkata... BALAS

aha, sy pon slalu guna fon jew..tp xleh post n3, komen boleh la..hehee