Ahad, Jun 24, 2012

serprise...sempena menjelang aidifitri..


assalamualaikum wrt wbt...



ari khamis lepas en sani my kesayangan (dan dan sayang kan..kan..sape tak sayang laki oiii....) menghadirkan diri (~aduss ayat skema tu~..) ke Hi-tea kampeninya..tapi frust balik dengan tangan kosong..jadi cikdah tau la..x bertuah la tu..ish takkan door gift pun takde..cebik bibir je ler.. tapi cik dah ni jenis tak puas ati tau.nak tanya juga tentang majlis hi tea tu.sebab tak caya tak wak balik ape2 pun..takkan takde berita gembira kan.yes bonus dapat nanti..boleh soping baju raya...yihaaa...
tengah sembang2 tanyala nape tak simpan  kunci kete.kebiasaannya lps guna kereta kunci akan simpan kat tempatnya.tapi sebaliknya en sani main letak jer. kereta ktorg ni ari minggu jer leh kuar umah..jadi terasa pelik.macam ada something jee
.rupanya en sani nak serprise kan cikdah.suh teka ape yg dia dpt..maknanya ada dpt lucky draw la..hihihi..mmg tak jangka pun dapat sbb hadiah cuma ada 18 jer.aduss laki ku ini nak main sorok2 pulak


jeng jeng..ape yg cik dah hajati sebenarnya...baru jer wat permintaan ngan ensani nak beli oven.skali dpt lucky draw.alhamdulillah rezeki..




umah ktorg ni mmg takde lagi oven.kira sedang molek sgtla.cikdah kan suka wat kuih..stakat ni kuih yg berkukus jela..dah ada oven ni bolehla pelbagai kan lg kuih...lagi2 nak raya ni...senyum sampai telinga la...harap2 cikdah leh manfaatkan sebaik2nya.

Published with Blogger-droid v2.0.4

8 kabo mende gok:

Yaya Azura aka Naz Azra berkata... BALAS

raya nanti boleh la gi beraya rumah cik dah.hehe..sah2 tahun nie banyak buat kuih raya..haha..

Deq's Qienz berkata... BALAS

wahh byk la kueh raya kali nih yerr..hehee

Siti berkata... BALAS

Tahniah idah..rezeki muroh tu..
Suami kak 3 thn berturut2 dpt toaster utk cabutan btuah kat tpt keje dia. Sampai org panggil dia iwan toaster. Kikiki..

cik dah faridah berkata... BALAS

@Yaya Azura aka Naz Azra
boleh..mari ar jln dumoh...

cik dah faridah berkata... BALAS

@Deq's Qienz

tak tahu lagi tu..hahha sbb bukan reti pun wat biskut raya..hua..hua..

cik dah faridah berkata... BALAS

@Siti
boleh nege kueh ar kak kalu asik leh toaster...heheheheh...molek sgt la tu gelaran..

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata... BALAS

wah bukan main en sani pandai seprisekan cik dah ye....boleh buat biskut raya banyak2 pasnie

MamaYatie berkata... BALAS

taung ni wat kuih raya diri la cikdah hehee...
dlm wishlist jugok ni..teringin nok belajar baking