Khamis, Mei 31, 2012

peanut candy..peanut candy



peanut candy...sape nak?kalu nak boleh beli kat sini...NK's Shoppe

thanks to MamaYatie....bungkusan dah terima tengari tadi...saya beli yek
laju Pos Laju yek...semalam pos arini dah terima.........
dah makan pun tadi...mula2 makan tu rase cam gula2 udang...ala yang ada gambar udang tu..
pastu ada selaput putih yg leh makan jugak tu..gitula rase dia...

kalu ada yang berminat nak beli Peanut candy ni boleh contact MamaYatie kat blog @ fb NK's Shoppe



*************


ginila rupa nya peanut candy ni aka kacang tumbuk..
tak sempat nak snap gambar sendiri...gugel jer sakni...




6 kabo mende gok:

♥cikmOt♥ berkata... BALAS

lor, naper tak tunjuk isi dalam cik dah weii...

inazamri berkata... BALAS

akak pun suka gula2 kacang ni.nnt bila2 leh la oder .

QA's ~ mamapapa berkata... BALAS

fav anak 2 say jgk..slalunya sy beli kt kedai je :)

Yaya Azura aka Naz Azra berkata... BALAS

sedap je tengok...
doh la poser nih...

MamaYatie berkata... BALAS

saya jual yer cik dah..
Alhamdulillah, selamat sampai pada masanya...time kasih byk2x tolong promote..hehe

Siti berkata... BALAS

huhu..kak pon baru beli kacang tumbuk dgn mamayatie ni. br je petang td dia hantar ke rumah. adoi.. tak tahu mamayatie ni duk kat rumah kak je. adoyainyapon..