Sabtu, Januari 28, 2012

Pisang berkaki ?

 Salam siaran sabtu..........

hari yang dingin jer..hujan sepanjang hari start malam tadi lagi lum stop..........
mau banjir lagi ke teganu??musim boh tak habis lagi la ni.....


pernah dengar pisang berkaki?kalu ada buah pisang berkaki mesti masuk book of records kan
mesti orang pun berduyun nak tengok cemana rupa pokok pisang ni.......
tapi ada ke erk pisang berkaki ni??




eh ape cik dah melalut ni........sebenarnya nak citer pasal buah PISANG KAKI
ari jumaat pegi Giant K.teganu...merempit naik motor ego bersama cinta hati
seriusly mmg tak pernah tengok & makan pisang kaki ni
promoter giant cakap sedap buah ni...rupa dia sebijik cam tomato
cik dah boleh gelak depan promoter tu macam tak sesuai jer nama pisang kaki



gambar pinjam en gugel.....

next time kena try beli buah pisang kaki ni
ala buah ciku isi dalamnyer......


korang pernah try tak?



6 kabo mende gok:

ainnoraini berkata... BALAS

pernah makan..sedap jugakkann...

dulu pelik jugak dgr pisang kaki ni..tapi bila dah tengok baru la tau mcm ni rupenyaa..

rafaliah berkata... BALAS

Kepentingan multivitamin untuk ibu-ibu..
http://rafaliah.blogspot.com/2012/01/kepentingan-vitalea-untuk-ibu.html

Sidratul Muntaha berkata... BALAS

pisang kaki
huhuh
selalu mkn klu blik meru
rasanya?
tak bape nak masuk
masih suke markisa lagi

~aSHa~ berkata... BALAS

eheheh pisang berkaki....unik nama buah2 ni

cik dah faridah berkata... BALAS

@sidratul muntaha

tak best erk...buah markisa tu rasenyer org pggl buah oren..tp x pernah makan lg

cik dah faridah berkata... BALAS

@asha

nama sbnr pisang kaki...persimmon fruit