Isnin, Januari 30, 2012

pentingnyer BIN @ BINTI

perhatian...perhatian....

pihak nuffnang dah menjawab persoalan kenapa cashout bulan 12 aritu kena reject..
kalu ikutkan sekarang ni dapat doh cek tu.......tapi kesilapan teknikal diri sendiri 
jawabnyer kena la cashout semula & tunggu bulan depan..


jawapannyer sila baca sendiri



cik dah la ni suka sangat tinggal "binti" kang tak pasal2 kena wat skali lagi
seb baik duit nuffnang return balik...kalau dak harus cik dah nangis 

pestime cashout dah jadi huru hara cik dah ni...
orang lain dah berkeping2 merasa hasil cashout......


korang yang agak2 baru pestaim nak cashout tu sila tengok betul2 payee name tu
pastikan bin @ binti @ A/P @ A/L tu tak tertinggal macam cik dah......okey...beressssss



7 kabo mende gok:

marinahunny berkata... BALAS

ooo kena isi nama penuh mcm dlm ic. betul doh tu, sbb nak buat cek kan.

cik dah faridah berkata... BALAS

@marinahunny

skema plk rasenyer..sy selalu jer g cash cek..lepas jer kat bank...
cek wat sendiri atas nama sendiri kdg terlupa buh bt...

cheqna berkata... BALAS

cheqna ada gok tu 60 hengget..malas agi nak cashout

teratai berkata... BALAS

masa kak cash out first time dulu pun macam tu!

cik dah faridah berkata... BALAS

@cheqna

kalu BE tgh running okla tggu la smpi byk lg

cik dah faridah berkata... BALAS

@teratai

heheh..bljr dr kesilapan..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ berkata... BALAS

oo, gitu ker..
tq share ni cik dah eh..
ambe pun x aw psl ni.. heheheheh