Ahad, Februari 05, 2012

Ada Apa Dengan Geng Winnie the Pooh

Assalamualaikum wrt wbt.......

salam maulidur rasul........selamat bercuti kepada yang tengah syok lena dibuai mimpi tu
cik dah cam biasa ar tercongok kat opis ni..ai keje cam biasa....sob...sob...nak cuti jugak balik kampung...sob..sob...


cik dah masih dalam mood terkejut ni..sebab nyer 2 3 ari lepas cik dah baru perasan sesuatu ...
Ya Allah terasa jahil sangat2......berkaitan tentang geng Winnie the Pooh...cik dah ni memang suka kartun2 comey ni...mood keanak2kan masih ada....
nak dijadikan cerita..cik dah ada beli towel kat anak dara tapi dah lama la..ada 2 3 tahun dah tapi jarang pakai..guna time balik kampung jer..jadi tuala tu nampak baru...

sejak cik dah pindah rumah ..towel winnie the pooh tu cik dah kasi fatihah pakai hari2..
kalu ikutkan towel tu dah membalut fatihah selama hampir 3 bln...
(bergilir2 la maksudnyer dengan tuala lain..bukan tak basuh yek!)
cer korang tengok dengan membulatkan biji mata tu besar2...yang dalam bulatan tu binatang apekah?
hidung penyek tapi belang...
sesungguhnyer cik dah tak mengenali betul2 geng winnie the pooh tu..


gigih tau cik dah snap picas kat towel fatihah sebab nak tunjuk kat korang...
comey tak geng dorang?
tapi yang sekor kaler pink tu mengganggu permandangan
berdebar2 rasenya bila cik dah tau yang sekor tu BA ALIF BA YA..
betul kan BA ALIF BA YA..cik dah tak silap tengok kan?
ape cik dah nak buat dengan towel ni
bakar @ buang erk?


dah lama cik dah ajar diri supaya kalau nak beli ape2
towel,baju anak2 tak mo yang ada kartun2
alih2 terkena jugak kat kartun Winnie The Pooh...





8888888888888888


baru2 jer beberapa minit ni cik dah searh geng Winnie the Pooh..
hasil gugel...memang betul BA ALIF BA YA
astaqfirullah al azim..jahilnyer terasa diri tak cek awal2

cantikkan tapi terselit seekor binatang kaler pink tu...
kalau tak silap tu adalah BA ALIF BA YA


BA ALIF BA YA berbaju pink belang2


^^^^^^^^^^^^^^^^^^

korang pulak ada tak koleksi kartun comey 2
yang hangat sekarang ni Angry Birds kan
sama2 nak ingatkan dalam Angry Birds pun ada BA ALIF BA YA

mintakla dijauhkan dari mende2 gini lagi











2 kabo mende gok:

~aSHa~ berkata... BALAS

betul2..angry birds pun ada....
mcm2 cara mereka nak sesatkan kita ni

NiaLidia. berkata... BALAS

hehe betul angry birds lagi banyak ba alif ba ya. kena hati2 dgn benda2 mcmni. even gmbr org pun tak elok. tc tauu.

nak join contest?

http://nialidia.blogspot.com/2012/02/contest-aku-dan-quote-sahabat-vs-cinta.html

jom jom.