Selasa, November 01, 2011

Menghitung hari

Assalamualaikum wrt wbt.........

ada yang cari cik dah tak?rindu ker?......hahahha perahsantan sungguh kan
ala cik dah tak kemana pun..ada sokmo depan blog ni..asik masuk kuar masuk jerk 2 3 arini
blogwalking umah korang dah jadi harus bagi cik dah ...kan...kan...kan ke tak kan??
tak lama lagi nak raya haji kan....
sukenyer sukenyer sebab nak balik umah ayah 
last balik sebelum pose aritu...tapi time raya tetap jumpa ayah walaupun bukan kat umah ayah
orang kata raya haji kat pantai timor meriah.....
ada betul ada tidaknyer.......
bagi cik dah meriahnyer bila rumah kiter ada wat korban
adik beradik sanak sedara mesti datang punyer......itu pasal la meriah
tapi kalu kiter tak masuk bahagian korban...nak jupe batang idung pun susah time raya haji
sebab orang tak cuti lama.....

first time rasenyer cik dah balik time raya haji sejak kawen ni
kebetulan cuti 3 ari...ngam ngam...en sani bg green light balik beraya sana
lagipun ayah cik dah masuk bahagian korban 
kalau ayah cik dah tak masuk bahagian pun cik dah tetap nak balik gak......
rindu ayah & kenangan bersama arwah ma



~lepas raya nanti ktorang pindah rumah








6 kabo mende gok:

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata... BALAS

suka cik dah nak balik kg ..jue nie bulan 12 baru balik pulok..nok kenduri kawin adik ..

r|nA @ ja|j|na berkata... BALAS

ooo, menghitung hari nak balik ropenye..ingatkan menghitung hari nak tambah ahli kelorga, ahaks :D

cik dah faridah berkata... BALAS

@cik Jue Aka Ibu Farisyah

suka la cik jue....balik umah kiter kan...

cik dah faridah berkata... BALAS

@r|nA @ ja|j|na

hahahah..org baru lambat lg la......tungguuuuu

MamaYatie berkata... BALAS

bestnya balik kapung...saya dlm dilema lagi..nok balik perok ke dop...huhuhu

MamaRaisya a.k.a Lisa berkata... BALAS

wah pindah umah pas raya..semua brg umah dh settle ker? raya aji xblk ceneh pn tp ummi n adik2 dtg berkampung umah MIL...huhuhu...sonoknya...keh..keh..