Rabu, November 02, 2011

Ape korang buat bila kena wat keje sampaikan tak menang tangan......

wah wah panjangnyer tajuk..hik...hik
sungguh itula yang berlaku kat cik dah arini.......tak menang tangan pagi tadi
terkejar2 dibuatnyer....
tadi kat fb ada yang siap bagi cadangan pinjam tangan orang sebelah...

yang menjadi masalahnyer orang sebelah kiri kanan belakang semua takde
tinggal cik dah sensorang terkedek2 lam opis
lam opis cik dah ni tak ramai pun..10 org jer..
dah la 4 orang jer pempuan..selebihnyer lelaki 
kalu sorang tak datang mesti terasa kosong..

arini pulak lady bos cik dah emergency leave sebab ayah dia sakit tenat kat IJN
admin pulak on leave jgk 2 ari dah x dtg keje sebab adik ipar dia kritikal terkena chicken pox kat hospitak klang
clerk production plk kena kuar g amik gift untuk annual dinner 

jadi cik dah kena handle 3 in 1 keje sementara....
mmg menggelabah jugakla......
ape boleh buat.......seb baik keje yang ditinggalkan cik dah boleh buat...
cuma berdebar2 takut salah jerk


kalau korang situasi gitu gelabah tak?atau relaks?


~console dari japan datang jap lagi kul 4.30
kena amik tugas wat air jugak ni...
yang penting wat teh tak payah letak gula
tapi nak layan guest debor perut weiiiiiiii........






1 kabo mende gok:

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata... BALAS

huhuhuhu..memang mengelabah we...cik dah mesti boleh punya...