Khamis, Oktober 06, 2011

aduss..cepat betul terpengaruh

Sejak dua menjak tiga menjak badan naik bagai dipam pam cik dah mula mencari &  mengenali produk2 yang boleh mengecikkan kembali badan yang mengembang ni...
bukan untuk kecikkan badan jer untuk kesihatan dalaman pun cik dah terai
tempat biasa rujukan cik dah adalah kat forum.cari.com.my
cik dah ni memang cepat terpengaruh tapi  nak beli tu kena tengok poket jugakla
yang mahal2 sgt tu cik dah pandang jerla......
beli yang murah2 saje
tak silap cik dah pertengahan tahun 2010 mula berjinak2 ngan semua ni sampai la sekarang

meh kiter tengok produk ape yang cik dah guna.....nak kata berjaya tu takla jugak.....tapi boleh la...
sebab tak berjaya tu mungkin kesilapan diri sendiri la...
niat nak kecikkan badan tapi melantak tu ya ampunnnnnnnn...sabo jela

COCOA COLLAGEN POWER PLUS

CCPP paling awal skali cik dah guna.......rasenyer sangatla sedap...
hinggakan cik dah minum 2 peket 1 hari........
berat tak turun pun..makin berselera makan ada ar..
khasiat CCPP ni banyak untuk dalaman wanita
harga nyer mmg mampu la nak beli
tahun lepas beli 3 box =30 peket =RM 60
sekarang tak tau la 
pastu ada yang suggest tukar



FIGURE UP @ FIT UP

yang ni pun besh.....rase roselle
minum fit up berat turun lam 3 kg jugak tu
bila tak turun tokei yang jual ni suh combine ngan Stay Fit
Fit Up pagi Stay Fit minum malam


STAY FIT

Perasa roselle jugak
harga sekotak Stay Fit ngan Fit Up RM 50
skg tak taula
tapi Stay Fit ngan Fit Up ni tak leh minum ngan produk yang ada kandungan herba 
boleh menyebabkan berat tak turun 
dan peod terjejas
itu kata tokei yang jual produk ni la kata



MAAJUN ANGGUN BISTARI

sebab nak makan maajun anggun bistari punyer pasal cik dah stop Fit Up & Stay Fit
tak boleh makan produk yang mengandungi kandungan herba bersama2...
makan MAB ni pun ada sebab sebenarnya
sebelum ni cik dah amalkan pil perancang beli kat klinik
mungkin sebab tu kut badan naik bagai di pam2...
hormon berubah
cik dah bersama MAB ni dah 8 bulan pun
6 bulan pertama tu memang peod tak cantik...
mungkin kesan dari penggunaan pil perancang kut
sekarang dah ada perubahan positif
MAB ni bukan untuk orang berkahwin jer
orang lum kawin pun leh makan sebab ye boleh repair dalaman wanita
orang yang susah nak preknen pun digalakkan makan MAB ni

harga MAB ni tak mahal pun sebotol RM 15 jer..



SOFTFEA ORANGE FIBER DIET DRINK

yang ni paling besh kut
walaupun kat situ tulis untuk diet drink aka untuk turunkan berat
banyak jugak kebaikannyer
softfea orange fiber diet drink kandungan nyer banyak Vitamin C
macam cik dah kan selalu sangat2 bersin aka resdung
masa minum Orange ni alhamdulillah tak bersin pun
sekarang stop sekejap..musim hujan tandas kat opis buat hal
tak berani nak minum...
sebab lepas minum pasti lawas pembuangan

harga 1 box =10 peket = RM 49.90

SAUNA CREAM

yang paling terbaru cik dah terpengaruh
hanya  sapu2 di part yang menonjol
tempat yang banyak lemak
lepas sapu terus rase panas
kalu letak banyak panas nyer seperti terkena lada
yang ni en sani tak tau cik dah beli
sapu pun sorok2 jer lepas mandi pagi..hik...hik

harga 1 tub ni Rm 38


wah banyak jugak yang cik dah terpengaruh & membeli rupenyer
korang pulak ada tak jenis cam cik dah cepat terpengaruh dengan sesuatu
tapi cik dah walau terpengaruh pun tetap search maklumat tentang sesuatu produk tu






14 kabo mende gok:

♥cikmOt♥ berkata... BALAS

kerana makan ccp la...melekat lagi sorang ni..huhuhu

cik dah faridah berkata... BALAS

@♥cikmOt♥
yela cik mot sbb kandungan ccpp ni utk dalaman wanita..tersilap lgkah mmg leh preknen..sape yg ssh preknen digalkkan makan ccpp ni

|| a - j . E . E || berkata... BALAS

wahhh boleh la try produk yang membantu pregnant tuh.. huhu bila la nak lekat nih.. -__-

eisyaawie berkata... BALAS

huhuhu....macam-macam produk.....x tau nak pilih yg mana satu....

LYAfrina berkata... BALAS

cocoa collagen tu bdk2 ofis lya pkai.. kalo slalu mkn...mmg cntik kulit...

lya mkn soy collagen dr dulu.. tp x bjadual la... main mkn celup2..

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata... BALAS

huhuhuh bukan main banyak lagi pilihan nie..

e.l.i.s.s.m.i.e berkata... BALAS

boleh tahan banyak jugak cik dah terpengaruh..hehehehe

irma berkata... BALAS

wah...macam2 dah tu cik dah makan..mmg berani cik dah..cam ima ni takut nk try,nak2 yg jenis colaegn coz takut naik tembun mcm kakak ima punya xperience.so skrg ima bedal jamu jer...

cik dah faridah berkata... BALAS

@|| a - j . E . E ||
ajee try la mana tahu menjadi kan...maajun anggun bistari ngan ccpp tu ok..try la mana 1

cik dah faridah berkata... BALAS

@eisyaawie
pilihla mana berkenan dihati

cik dah faridah berkata... BALAS

@LYAfrina
collagen mmg membantu...kena disiplin la kalu nak result ok

cik dah faridah berkata... BALAS

@cik Jue Aka Ibu Farisyah
berkenan yg mana??

cik dah faridah berkata... BALAS

@e.l.i.s.s.m.i.e
tula pasal eliss..lam masa setahun jer tu

cik dah faridah berkata... BALAS

@irma
semua tu kandungan lebih kurang jer...tu yg berani...
niat beli tu nak krgkan berat badan sbnrnya....
skg ni mmg ngan MAB jerla dl...