Selasa, Jun 07, 2011

Tiada rahsia lagi

Assalamualaikum wrt wbt

biarla rahsia...........kata siti nurhaliza

ni nak citer pasal facebook
hari2 dok mengadap kan biasala
macam ada something wrong ajer
cik dah memang tak wape gemar  apdate status kat wall
kalau tengok wall fb cik dah penuh ngan game frontierville jer
dah jadi hantu frontierville katakan

tengok kawan2 cam tak segan pun tulis kat wall tu
status masing2 amboi macam2 ada.
cik dah tukang komen ajer
tapi yang tak beshnyer komen2 kiter tu seme orang boleh baca
yang tak jadi kawan pun leh baca
macam takde rahsia dah
so bila nak komen kena bertapis jadinyer

korang pulak cemana ok ker komen2 tu tiada rahsia lagi?






4 kabo mende gok:

LYAfrina berkata... BALAS

betul gop tu.. lya mmg jrg sgt2 buka fb.. cuma sejak kelmarin & hari ni baru rsa nk buka fb.. mimpi mde x tau... se g sbb nk delete pic2 y dlm fb tu.. tgal sket2 dh la,,

lya pon mmg x update status... kalo update pon perkara biasa2 ajer... xde la nak lps perasaan @ aper je kat wall tu.. sbb tu hak peribadi.. bila semua blh baca bkn peribadi dh.. dh jd cerita dr mulut k mulut plok.

eT berkata... BALAS

Tu lakan..
Sampai mntk cerai pon ikut fb..sabo je la..

Siti berkata... BALAS

eh, ade ke kejadian mintak cerai kat fb? wah..melampau-lampau dah tu. ingat urban sgt ke buat gitu?

fb ni kite kena pandai2 sendiri tapis. pandai2 sendiri kawal diri. kalo nak private, buat secret group. pilih kwn yg kite nak je. aman sikit dunia. :P

cik dah ganu kiter berkata... BALAS

dlam facebook tu macam2 ada...ada yg memberi kebaikan n ada yang memberi keburukan...lu pikir la sendiri.......