Isnin, Jun 06, 2011

Dan akhirnya apam comey itu milikku jua

fuhh panjang giler tajuk petang ni
suka hati punyer pasal
sejak akhir2 ni mood rajin cik dah menjadi2 
asik nak mengetest ajer
balik keje petang khamis lepas cik dah mulakan operasi
eksaited punyer pasal tak menyempat tunggu ari cuti dah
padahal cik dah 3 ari cuti (jumaat~ahad)
sana sini dok up pasal apam polka dot
ish tak boleh jadi ni
dan akhirnya inila hasilnyer
pestime buat ni
masih banyak yang perlu dibaiki
dalam apam ni cik dah just letak coklat chip
letih jugak nak mengedot rupanya
budak baru belajar katakan

 dah penat mengedot cik dah wat cara lain pulak
campur kedua2 bancuhan tu
 pastu taburkan coklat chip
 gambar blur kan almaklumla pakai henpon jer


 and last skali main lukis2 huruf pulak
 bancuhan yang sama jerk



 orang yang paling eksaited skali sebenarnya fatihah (hantu makan)
tak nyempat2 tau
 standby awal2
dari start cik dah buat sampaila masak
angkat ajer terus mintak
ni yang cik dah paling suka skali
ada hantu makan 
kire tak sia2 buat ada yang mau makan



next eksperimen tak tahu lagi
kena cari resepi yang senang,mudah & cepat

9 kabo mende gok:

YAYA AZURA berkata... BALAS

buat apam pulak..yaya tak pernah try pun buat nie..susah tak ?hihi...

LYAfrina berkata... BALAS

WOWWW....
JADIK JER..PANDAI..PANDAI..
KALO LYA WAK AGOKNYER, XDOK RUPE KOT

cik dah ganu kiter berkata... BALAS

yaya azura
x ssh mana pun rasenyer..enjoy ada ar...mula2 nak bt tu jer mgkin rase ssh..

cik dah ganu kiter berkata... BALAS

lyafrina
kih..kih...klako sbnrnya...
lya xbt dot2 pun xpe...yg ptg letak filling...mesti sedap

etiey.com© berkata... BALAS

sedapnya!

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ berkata... BALAS

saya lom try lagi ni..
aishhh, kena try wat gok ni..
dok leh tebeng, mcm sedak je.. =)

cik dah ganu kiter berkata... BALAS

etiey..
hehehe



leily
wat cepat2 sket..pastu ntar sini etek deh...nok merasa hok org wat etek

MamaRaisya a.k.a Lisa berkata... BALAS

wah dh start mengdotdot ekkk..akhirnya buat gak die...heheh..tahniah,,menjadi....pasni buh inti lain lak...buh jem pn sedap klu xde filing cm org lain buat..abih2 buah kaya dap gok...

cik dah ganu kiter berkata... BALAS

lisa
heheheh....tu ar pasni yakin ar letak filling plk...baru mengamcam apam polka dot nnt kan..kan..