Selasa, Mei 10, 2011

Seminar chemical handling

Selamat pagi

dah brekpes ker?
cik dah makan kuih jer sakni
jap lagi ada seminar lagi
tak sempat nak jenjalan kat blog korang
huhuhuhuhu
seminar start semalam lagi,isnin & selasa
hahha memang lari dari bidang terus join seminar ni
ape taknyer cik dah kan keje bahagian akaun
alih2 join seminar cara pengurusan kimia kesedaran & keselamatan
yang lain2 tu dari bahagian production
so dorang okla cik dah jer yang blur2
kadang2 boring pun ada
bila wat aktiviti berkumpulan baru rase cergas
seminar bukan jauh pun 
kat bilik miting jer


tapi ok ape sekurang2nyer cik dah tahu serba sedikit
tentang bahan2 kimia yang ada di kilang & disekeliling kiter
ilmu pengetahuan

3 kabo mende gok:

cheqna berkata... BALAS

selamat berseminar cikdah....=)

YAYA AZURA berkata... BALAS

cik dah... jom join...

http://diariibuwafiq.blogspot.com/2011/05/hsue-craft-2nd-giveaway.html

LYAfrina berkata... BALAS

yeapp.. tambah ilmu di dada... x mgira usia.