Selasa, Mei 17, 2011

Orang Cuti Aku Keje;Orang Keje Aku Cuti

Assalamualaikum wrt..wbt

Public holiday kan arini;
ari wesak
tapi sesungguhnyer cik dah skrg berada di oooopissssss
nak pegi keje tadi ada jiran sebelah tanya ..huhuhu
orang cuti cik dah keje;orang keje cik dah cuti la
kebanyakkan cuti2 public holiday kampeni replace ke ari cuti2 yang panjang
like cuti hari raya
so bila dah cuti raya
kami2 seme tak perlu apply cuti dah
pakai cuti yang dah direplace tu jer selama seminggu
okla kan
redha jela orang cuti skrg
itula yang yg jadi orang cuti cik dah keje;orang keje cik dah cuti

6 kabo mende gok:

LYAfrina berkata... BALAS

same r kiter ni.
lya pon keje arini.. dop best!

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata... BALAS

oklah mcm tue..nanti raya boleh cuti lama.....

eT berkata... BALAS

hehe..xper la kak...dah kene keje nk wat cane..kang sume cuti...sesak plak pasaraya..;p

dyea irdina berkata... BALAS

dyea cutiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..hahahhahahha cuti sepanjang hidup..tp kerja kat dapur ari2....

~aSHa~ berkata... BALAS

lor ye ke....tapi yg best..time raya tu...dpt cuti panjang...replace je....

harnida berkata... BALAS

aku pun keje gok..keja kul 8mlm blk 6pg tuuuu..betul2 berkhidmat utk negara...