Jumaat, Mac 18, 2011

Seme benda nak try tau...ish..ish..ish..

Salam Jumaat penghulu segala hari
entry autopublish
mungkin saat dan ketika ini cik dah & family berada di Kg Batu 6
meraikan majlis menyambut menantu kakak ipar
ala yang kawen ari sabtu aritu kat kuantan
berbalik kepada citer arini
nak tau dak cik dah sekarang asikla nak menerai ajer
v
v
v
FIGURE UP & STAY FIT

dari awal january 2011 hgga la semalam last minum produk ni
so far so good 
5 kotak Figure Up & 2 kotak Stayfit
cik dah berjaya turunkan berat sebanyak 4 kg ajer
maknanya target nak turunkan berat hgga 55kg tidak tercapai
huhuhu
malas dah nak teruskan  
cik dah frust sebab berat stuck takmo turun2 dah
tapi tetap berbangga dengan mereka2 yang berjaya turunkan berat 
ada yang turun dalam masa 3 bulan sebanyak 17kg
v
v
v
MAAJUN ANGGUN BISTARI

sebelum ni cik dah pernah upkan citer pasal maajun ni
kalau nak baca klik MAB
yang ni kena teruskan hingga betul2 bersedia preknen kali 3
maajun ni khas untuk family planning
sambil2 tu boleh repair dalam wanita
yang ni tunggu period dulu baru cik dah leh makan
 v
v
v
SET PENJAGAAN DIRI PRODUK GAMAT EMAS

pencuci muka,krim gamat & gel gamat
boleh guna 2 in 1
yang ni pulak sebab terpengaruh dengan sepupu en sani
ish..ish mudah tul terpengaruh
sebab cik dah tengok muka dia dah ok la tu yang nak try jugak
aritu muka sepupu en sani berminyak & berjerawat
aritu jupe masa kenduri anak sedara licin comey dah
ni yang buatkan cik dah jeles
lagi pulak kulit cik dah ni bermasalah jugak
jenis berparut
harap2 dapat hilangkan bekas2 parut lama tu
nak tahu lebih lanjut pasal produk gamat emas bolehla klik GAMAT EMAS







3 kabo mende gok:

eT berkata... BALAS

bagus try2 nih kan...
untuk diri kite jugak..bukan utk org lain..huhu

✿ etiey erywan ✿ berkata... BALAS

namanya pompuan... pantang diberi benda baru kan. mesti nak try.. huhu

dyea irdina berkata... BALAS

try jgn dok try...dok dan jupa kita ari tu..hehehhe sapa yg duk batu 6 tu? saya batu 6 tu anok wanok laker tu..