Rabu, Mac 09, 2011

Hari bermalas malasan

kih...kih...ada jugak hari bermalas malasan yek
ye memang betul 
dari tadi cik dah asiknyer melayan game frontierville
sambil2 tu study pasal Maajun Anggun Bistari
nak beralih arah la pulak bab perancang keluarga ni
ape yang cik dah tahu Maajun Anggun Bistari tu bukan setakat perancang keluarga
boleh repair dalaman wanita
sesape yang mempunyai masalah nak preknen pun disyorkan makan maajun ni

kawan2 ku sekalian yang dah berumahtangga
korang amalkan perancang keluarga jenis ape erk?
share ler


~fatihah dah ok
lega sangat2





7 kabo mende gok:

wahida berkata... BALAS

pernah buat n3 pasal pil perancang keluarga...saya mkn marvelon..

eh, betul ke maajun yg cik dah sebut tu bagus utk dalaman wanita? mcm nak try je...

cik dah ganu kiter berkata... BALAS

wahida
oo idah mkn mercilon...dah 2thn..
cik dah pun nak try test hujung bln ni..jom ler try sama2

✿ etiey erywan ✿ berkata... BALAS

hmmm saya rancang sendiri jerk. hmmm tapi sebenarnya tak pernah metancang pun,. hehheh ikut suka je

r|nA @ ja|j|na berkata... BALAS

rina dah lame tak main game kat facebook, malas dah, ehehe..

org cakap MAb bagus gak..pas salin nti itg nak cube..

|| a - j . E . E || berkata... BALAS

cikdah.. makjun tuh untuk merancang tak nak tambah keluarga ke nak bagi tambah keluarga? kompius plak tetiba.. huhu

So Shy Lady berkata... BALAS

blurr...saya t.mrancang pon n tau mcmn nk mrancang hahaha...

time doctor xplain msuk tlinga kiri klua tlg knn...

cuma ikut kitarn period jer...
cdah try dulu nnti klau ok kabo kite ye!

cik dah ganu kiter berkata... BALAS

ok..nanti cik dah up kan info pasal maajun anggun bistari tu erk...