Selasa, Februari 22, 2011

Antik tak?

Assalamualaikum wrt..wbt


hai korang sihat ker dok arini?
cik dah alhamdulillah
nak citer kisah lucu tentang henpon antik ni
agak2 la kan ada dok lagi orang pakai jenis tu erk?
kih..kih..
antik tak?henpon ni asal usulnyer kepunyaan cik dah
beli masa tahun 2004
sekarang orang tak pakai doh kan
pastu cik dah dapat hadiah henpon Sony Ericson
terus bagi asben pakai henpon ni
mende molek lagi..watpe nak membazir kan
dapat wat coll,jawab coll sudahla kan
baru2 ni henpon tu wat hal
skrin tak nampak..blur
2 3 ari jugakla asben terkapai2
kalau orang coll asikla jawab "ho...ho..ho"
sebab tak tahu sape pemanggilnyer
kih...kih....
ape yang cik dah tahu henpon nokia ni jenis lasak
cik dah pun ape lagi ketuk2 kat simen 2 3 kali dengan kuatnyer
fuhh...akhirnya skrin ok sampai ke ari ni
pastu cik dah cakapla kat asben
petua baik pulih henpon tu tak payah g kedai
just ketuk2 kat simen jer
tapi kalau lepas ni lagi teruk jawabnyer hantar muzium jela...

anak dare tengah godek henpon abah dia


12 kabo mende gok:

wahida berkata... BALAS

henpon lama lagi tahan lasak dr yg sekarang ni..

nokia mmg best!!

rina a.k.a jaijina berkata... BALAS

nokia ni mmg tahan lasak..jatuh berkali² pon steady lagi..

dah kahwin ni kan idah, tak kose nak belek² tepon..asal boleh call in, call out dgn sms sudah..

cheqna berkata... BALAS

kalu dok jadi gok..ce try hatuk pale plop dinding...
hahahahaha

Zue AnnaLeeya berkata... BALAS

somi k.zue pon same gok... pakai tepon nokia antik... asal blh guna sudahhh... heheheh...

cik dah ganu kiter berkata... BALAS

wahida

betul2...tepon skg kalau jatuh berkecai...

cik dah ganu kiter berkata... BALAS

rina
betul2...xde masa dah nak bersms...kdg2 prepaid pun xde..kih..kih

cik dah ganu kiter berkata... BALAS

cheqna
hatuk pale sendiri dok berani la....
sayang lagi..nok guna lg tu...

cik dah ganu kiter berkata... BALAS

kak zue

asal boleh wat col.jwb coll udah ler kan...

dyea irdina berkata... BALAS

sy pun pakai nokia lama..tp adik skit la dr nokia cik abg akak ni...hehhe cam akak kata janji dpt bt n amik call n anto msg cukup...pesal la kita duk jauh ek klu tak leh la ibu mengandung ni anto kue ari2..hehehe

CiK JuE berkata... BALAS

baru boleh buat komen..opis dengki tak boleh sign in blog

betul hp style lama lebih tahan dari yang barukan

Ted berkata... BALAS

kak, saya pakai version lama lagi dr ni.suka pakai sbb tahan lasak. Asal leh sms, n jawab call dahla.hehe

eT berkata... BALAS

haha..baek punya pomen..
main ketuk jek..xyah susah2 p kedai...:p