Rabu, Disember 01, 2010

Status nuffnang bertukar lagi

salam & selamat pagi
awalnyer wat entry arini
masuk keje sakni cik dah cam biasala cek nuff
aikk terkejut lagi status cik dah berubah lagi arini
ari khamis lepas dah jadi dah
ntar tiket kat nuff katanyer blog cik dah ada innit codes
padahal cik dah xde pulak letak ads lain selain nuff
sebelum status bertukar tu cik dah ada ubahsuai blog
tukar template dari scrappin's
ngan tambah top ten visitor
mgkin link dr situ kut
terus buang and dapat balik status geli geli tu (glitterati)
tapi arini bertukar lagi skali la
rasenyer takde wat perubahan dah kat blog
huhuhu
nuff nak main2kan blog cik dah ker

~cik dah dah ada 2 BE arini sejak ntar tiket kat nuff ari khamis lepas
dalam tiket tu cik dah tanya lam bahasa melayu jer
"blog cik dah ni tak layak ker dapat BE?
dush..dush..sangat risau bila bertanya soalan gitu
tapi kalau tak tanya mana la BE nak ada

wei nak tanya cemana erk status tu..nak biarkan ker?
cik dah pun tak tahu dah ni nak buat ape
tolong bantu cik dah yek kawan2..



5 kabo mende gok:

~aSHa~ berkata... BALAS

wah kena anta emel tanya gitu baru dia bagi BE ye..kalo gitu hari2 asha anta emel...ehehehehhe just kidding..

idah @mama izzya berkata... BALAS

betul asha..idah tak tipu tanya gitu..tau2 jelah blog idah bukan org masuk sgt kan..jeles gak org asik citer psl BE..try tya la..dush..dush..dapat..

Cik Jue berkata... BALAS

TAK ATHULE..CIK DAH..JUE PUN FIRST TIME DAPAT BE

az rina a.k.a jaijina berkata... BALAS

kene rajin tnye en nuff kot? erm, tak pon idah kene tulis kow² kat blogger bio tu..

eiela berkata... BALAS

oo camtu rupanya. saya pun ada problem nih tak bleh tengok analytic nuffnang.

Latest Entri :
Beautiful Heart Award
Bahagia Bapa Dipenjarakan