Isnin, Oktober 04, 2010

Senyak Tupah dih..

alamak dah petang dah rupenyer
takde citer pape pun kan arini kat blog biru cik dah ni
tadi sibuk tanya Rina 
kijean cik dah arini hanya main game
kui..kui..
ralit giler dok main frontierville arini
sampaikan lupa nak apdate blog
tapi blogwalking tak dilupakan
mungkin jejak jer tak tinggal
ari malas sedunia agaknyer arini..
nak kata lemau sebab bercuti 
oh!tidak sebabnyer cik dah keje dari ari sabtu lagi
tapi arini tetap wase malas..

p/s tau ke ape senyak tupah tu?kui..kui
kalau tahu alhamdulillah kalu dok tahu tanya ah pada sesape yang tahu deh..

korang dok main ker game2 kat fb hah?

3 kabo mende gok:

Iena berkata... BALAS

ambo tahu senyak tupah gapo... kawe ke anok jati kelate. hehehee

|| a - j . E . E || berkata... BALAS

da lama resign maen game kat fb.. tp macam nak start balik jek.. haha

nadia berkata... BALAS

kak dah wei..
suke sungguh kt baca entry2 kak dah.
mmg fluent eh silap,
mmg lancor abis la ayat ganu kt.
xpe kak dah, kt pon ganu gop.
jgn duk senyap tupah belake2. huhuh..
oh xingt, singgah ni nk kabo,
time kasih bnyok deh sbb sudi singgoh belog nadia.. jasa kak dah kite kenang pah bile2.. =)