Selasa, Oktober 05, 2010

Jangan Rajin2 Sangat...


anda lihat anda nilaikan sendiri
kui..kui..
tapi kalu keje tu biarlah ikhlas
baru dapat gaji bersih
ni dapat gaji buto sebab asik la dok berfacebook
tak kata kat sape2 erk
kata kat cik dah sendiri erk
sebab cik dah kan suka main game..kih..kih...



6 kabo mende gok:

az rina a.k.a jaijina berkata... BALAS

hehe, betul tu idah..keje kenelah iklhas kan..barulah gaji yg kite dapat tu bersih..

rina pon same, asek ngadap belog, fb..tak fb, belog..

LYaFRINA berkata... BALAS

hehehehheee..

lya fb smbil2 buat keje.. if keje tu x urgent.. kallo btl2 sibuk mmg x buka pon fb @ blog. dah settle smua baru buka..kdg2 xsmpat pon nk on kat ofis buka kat rmh j la.. atau time rehat..

lya x layan game dlm fb.. sbb xreti

idah @mama izzya berkata... BALAS

sama ngan idah..main manjang..mari kije letih sbb dok saje jerk

idah @mama izzya berkata... BALAS

idah sambil wat keje sambil buka fb
dah xde keje memang layan blog ngan fb ar..

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata... BALAS

adui..terkene kat batang idung la ni. sib baik FB kene block..if tak naya je..wekkek

Zaidah berkata... BALAS

biasanyer zai layan blog...klu ade kerja yang urgent memang tak sempat nak berblogging...buat kerja sambil bw...hehehe