Isnin, Oktober 04, 2010

TTM buat Lucky Draw

 STICKY POST ENTRY
scroll bawah utk entry seterusnyer

hahha..ntah pape cik dah ni
angin kus..kus kut 2 3 arini nak masuk peraduan nih..hehhe..terpandang kat blog kawan tadi..katanyer blog TTM ada buat Lucky Draw..syaratnyer x la susah mana..copy and paste jer


Yieeehaaaa...*sambil lompat keluar*

Berita gumbira untuk andaaa!! *Kalau tak gumbira pun buat2 je la gumbira ye..macam la tak biasa kannn :D*

TTM korang ni dah sampai seru nak buat LUCKY DRAW kat Dapur Malus Domestica hari ini.

Semua yang layak  memenuhi syarat2 di jemput untuk menyertai LUCKY DRAW ini.*haku  ni kalau bab bagi ayat formal memang lemah*


TOPSYTURVYMUM FIRST LUCKY DRAW!


INI HADIAHNYERR..

TENG TENG TENG!




16 Pc Dinner Set
Click on above image to view full picture

16 Pc Dinner Set

Product Information

4 Dinner Plates, 4 Bread & Butter Plates, 4 Soup / Cereal Bowls, 4 Stoneware Mugs

Additional Information

Item Code
1065856
Weight
4,275g
Category
Dinnerware
Pattern
Geometric

Product Descri

ption

Corelle Dinnerware range is break, chip, scratch and stain resistant. Its made from a unique material called Vitrelle which compresses two layers of different glass compositions, so it's incredibly tough. It's microwave. Dishwasher and oven safe.



Syarat-syarat penyertaan:

1. Anda adalah seorang blogger. (InshaAllah lain kali aku buat lucky draw utk blogger dan reader pulak ye)

2. Beralamat/mempunyai alamat di Malaysia.(Bermakna yang berada di luar negara juga boleh menyertai kalau ada alamat di Malaysia.) 

3. Penyertaan mesti dibuat di dalam bentuk entry secara STICKY POST di blog anda. Caranya, copy je la entry ni.(1 blog cuma layak masuk satu penyertaan sahaja.)

4. Setelah siap buat entry, sila hantar link penyertaan anda di ruangan komen entry ini. (Nanti aku masukkan link blog anda kat entry ni)

5. Tarikh tutupnya adalah bila-bila masa sahaja dalam minggu ni(Sebelum Isnin depan 04/10/2010). Aku akan buat entry kalau dah tutup. Bila dah tutup, maka boleh hilangkan sticky post tu.

6. Pemenang akan dipilih DI SINI.





TUAH AYAM NAMPAK DI KAKI
TUAH ANDA SIAPA YANG TAHU
*tak koser feeling2 cam abg karam hahaha*





erm rasenyer dah cukup syarat yang TTM suh buat..korang kalau nak gak..sila la wat entry seperti cik dah buat ni..




3 kabo mende gok:

TopsyTurvyMum berkata... BALAS

Thanks sudi join..

Good Luck ye:)

az rina a.k.a jaijina berkata... BALAS

hehehe, rajin idah kan..boleh ar join kalu gini..adiah pon lumayan gak, hehe..

TopsyTurvyMum berkata... BALAS

15