Ahad, Oktober 03, 2010

mari bersama memontelkan diri

Arini dah 24 syawal kan
masih ada ker open house
erm kalu kat teganu ni mana ada dah jemputan
kalu raya pun meriahnyer masa raya pertama jer
lately cik dah start nak memontelkan diri balik dah ni
ye ar asik nak makan jer
dulu boleh pulak bertahan tak makan tengahari (save bajet + diet)
minggu ni start dah
mungkin sebab bulan mengambang cik dah jadi wase nak makan ajer
harap2 pas bulan balik boleh kontrol makan
2 3 ari lepas kena sound pedas berapi dari en somi ku tercinta
dia memang pantang tengok cik dah makan lebih
faham2 je la erk cane kena sound pedas berapi
dia tak kisah cik dah makan cuma dia tak suka cik dah merungut berat naik
bosan mendengar katanyer
nak makan makan jela
sek sok jangan bunyi 
bila dah kena sound pedas cik dah jadi cam kura2 ar
kepala masuk dalam
diam tak berkutik
salah diri sendiri nak makan tak beringat

korang pulak pas raya mesti selera cam cik dah gak kan
ye ar sana sini jemput makan free
cik dah jer jemput makan bayar sendiri..kih..kih..

selamat berhari minggu utk korang yang off today



4 kabo mende gok:

~aSHa~ berkata... BALAS

tak dpt nak merehatkan perut dgn seadanye lagi..masih ada jemputan lagi ni...ehehehehe

idah @mama izzya berkata... BALAS

asha

wah beshnyer sentiasa dijemput yek!..
pasni kiter pakat2 kempiskan perut

Zaidah berkata... BALAS

perutku dah semakin buncit...asyik makan aje...bilalah nak kurus balik nie...huhuhu

az rina a.k.a jaijina berkata... BALAS

lepas raya ni siaplah, badan bagai di pam²..rase mulut ni nak nyunyah aje..nak² time ngadap pc, sambil taip, sambl tngan dok cari makanan, sabo ajelah..