Rabu, September 22, 2010

Mood Raya lagi ker?

salam siaran tengari buto
hahha ada yang  bertanya cik dah masih dalam mood raya lagi ker?
ermm idoknyer..
m.a.l.a.s ada ar
banyak ari doh tak berapdate kan
sawang ada sokmo doh
lebih2 lagi selsema cik dah dok ilang2 lagi..
siksa tau..cakap pun bunyi cam sengau..

sangat seronok melihat rakan2 berciter tentang raya
macam2 ada..ada yang tak siap baju raya
ada yang baju sedondon
yang tak sedondon pun ada
tapi bab2 masak juadah raya xde pun lagi kan..

time raya ape yang penting wajib ada ketupat palas ngan tapai..
masa balik neram aritu ktorang cucuk sate berjemaah..
cepat jer siap..
masa tahun sudah raya kat sini jer
cucuk sate pun sensorang jela
mau rase patah tekok..huhuhu..
gambar bukti cucuk sate berjemaah xde york..
kakak ipar cik dah org selangor baru nak belajar cucuk sate..
kih..kih..asal nak cucuk anok ye bunyi sore

blum puas lagi jupe sanak sedara..
bila raya ikut turn gini ar ada je sedara sepupu sepapat yang tak sempat jupe
frust nonggeng..
rase cam nak raya semula jerk..
tapi duit raya doh habis lar..



6 kabo mende gok:

cheqna berkata... BALAS

cheqna gop dok citer ane bab2 raya ni
sihak cepatla weh...

LYaFRINA berkata... BALAS

mood dh suam2 kuku ni..
byk keje nk disiapkan...

moga cpt sembuh yer..

idah @mama izzya berkata... BALAS

~cheqna

bakpe gitu..x dok mood lgsg ker?hehhhe

idah @mama izzya berkata... BALAS

~lya

sebab dah cuti byk..so kena ganda ar keje byk plk kan..kan..

az rina a.k.a jaijina berkata... BALAS

ni mesti tak sihat sebab makan sate bnyok sgt nih, heheh..

name nak kumpul ramai tu mmg susahlaer..tima² raya camni pon tak dapat nak jumpe semuanya..mmg tak beshkan..

idah @mama izzya berkata... BALAS

rina
hahha..rase dok puah makan sate ada ar
sek sok nak wat sendiri ar..lepas gian..dok pong beli jer..kat jabi sedap

adik bradik idah seme dpt jupe lake cuma bkn dlm satu masa jela..