Khamis, September 30, 2010

kurus or gemuk @ Pantai Bukit Keluang

Salam & Selamat Pagi seme

Sihat ker dok arini kawan2 ku?
cik dah alhamdulillah,sihat
korang pernah sampai besut tak?
cik dah semestinya pernah
kampung arwah ma kan kat besut,Kg Gong Nangka
pantai kat besut pernah g tak?Pantai Bukit Keluang?
kat Kole Besut
cik dah pun dah lama tak pegi..kui..kui
ingat dulu jamang kecik2 g ramai2 ngan sepupu
lening toksah harap ar pegi 
Pantai Tok Jembal pun jarang pegi..


pemandangan kat Pantai Bukit Keluang..cik dah search kat tenet tadi..cantik jer pantainyer..landai gitu..ermm bilala dapat g situ lagi


ni pun gambar search google gak..ada gua kat situ..pahtu tangga..
masa jamang cik dah kecik lu..tangga tu pernah runtuh..sekarang dah baiki & lagi cantik..
nak dijadikan citer raya baru2 ni abang & kakak cik dah pegi sana..dorang kan dok KL susah nak jupe pantai..tapi cik dah tak join pun..
cik dah cilok gambar ni dari FB abang su..hehhehe..
seronok pulak pegi beramai2

antara gambar yang cik dah cilok..ni kakak cik dah yang sulong..badan pun lebih kurang cik dah gak..ni tengah test muat ke dak nak lalu lorong gua tu..almaklumla kami ni badan berisi belaka..kalu korang pegi Pantai Bukit Keluang ni try test ar lalu kat lorong tu..hik..hik..tapi sure muat ar..cuma takleh jalan depan jer kena mengiring tubuh

Mr adam ngan ayahnyer pun try gak lalu lorong sempit..
sian mr adam kena test kat ayah dia..seb baik tak langgar dinding gua tu..mr adam ni cucu ayah cik dah yg ke 22..
anak sedara cik dah yg ke 20..
2 gambar ni jer cik dah cilok..huhuhu

4 kabo mende gok:

cheqna berkata... BALAS

salam
cheqna sihat doh sket alhamdulillah
batuk2 jela
pernah sampai sini..ngelas hari tu belum pose sapa kit keluang ni...
pata tok jembal sokmo r jamang belajo lu...
beh r...

az rina a.k.a jaijina berkata... BALAS

alo, kite ni name aje org tgg, tp tak penah sampai pon sane..

kalau rina nak try lalu kat celah² batu tu, kompom tak muat punyelah..

LYaFRINA berkata... BALAS

comei la pntai y ada tangga2 tu.. mcm kt TC j... lya suka g pntai. tenang n damai.. sokmo bwk asya ambik angin kat pntai...

besut x rajin smpai pon..jauhkn dr kmn ni..

idah @mama izzya berkata... BALAS

#cheqna
idah lama doh x g..nok g wase skali..


#rina
rasenyer muat lg kut sbb kakak idah besar lg pada rina..muat dia lalu

#lya
mmg sonok g pantai kan..tp lening wase takut gok ombak kuat..