Rabu, Ogos 25, 2010

Hari Beruang

Aduh letihnyer arini..baru leh bernafas ni..dok dang nok jenguk umah kengkawan pagi tadi.skala pagi2 dah tercongok melayan blog korang..banyak sangat keje yang kena settle tadi..pulun wat cek 30 keping..esok bos otstesen,cek dated 29hb.jumaat sabtu pulak cuti.takut tak sempat nak siapkan jer..alhamdulillah settle gak tadi..

korang tau dak arini ari beruang sebenarnya..yippi yabedabedu..
la korang dak tahu ker?dah lama cik dah rai setiap 25hb..hahhah
comey dak beruang ni..olo olo kiut jer tido

hahha sebenarnya bukan beruang ni yang cik dah rai..
arini ari gaji @ berwang (beruang)
aku kayo..aku kayo..
bolehla wat persiapan raya sket nanti
baju hok tempah aritu pun lum ambik lagi nih..
baju melayu abg long muizzuddin ngan abahnyer pun lum beli lagi
bila nak raya macam2 nak beli kan..
itu nak ini nak
kuih2 pun banyak dah kat pasaran tu
tunjuk jer kan..
cik dah xde masa nak wat kuih
kalau buat pun yang simple2 jer
okeyla

SELAMAT ARI BERUANG UNTUK KORANG JUGAK


11 kabo mende gok:

cheqna berkata... BALAS

ingatkan hari malas takdi
wang ku akan ku dermakan ke pusat servis hari ni
huhuhuhuhuhu

idah @mama izzya berkata... BALAS

cheqna
ikutkan malas gak tadi..hik..hik..

Zaidah berkata... BALAS

jangan membazir klu beli barang tu yer idah

az rina a.k.a jaijina berkata... BALAS

dah beruang ye..sini blom lagi ler..5hb biasanya beruang, hikhik..

idah @mama izzya berkata... BALAS

zaidah
insyaallah belanja pape yg ptt jer..
pas raya byk lagi nak kena byr..
insuran motor lum byr lg tu..kopakla nnt

idah @mama izzya berkata... BALAS

rina
lambatnyer..tp asben idah pun 7hb br dpt gaji..tp okla lehla belanja kat2 raya nnt..

ummitasneem berkata... BALAS

kita tak beruang lagi cek dah ari ni....sok baru la jadi beruang....haha

~aSHa~ berkata... BALAS

semua org jadi menteri kewangan arini....bajet2 tuk raya..ehehehe

LYaFRINA berkata... BALAS

owh.. ada gak hari specel utk beruang yer..
mcm2..

idah @mama izzya berkata... BALAS

asha
hahha..arini jer jad menterinyer..sek sok jadi kuli balik

idah @mama izzya berkata... BALAS

ummitasneem
ai seronokla pakat jd beruang blaka
nntkan beruang mengamuk di kontan yek