Sabtu, Ogos 15, 2009

" BEAUTIFUL BABY SEARCH CONTEST "Looking for Beautiful Prince and Princess"

arini mama nk join satu contest ni...hehheh aritu x sempat nk wat entry..sempat masukkan banner jer..sian tuan umah dah terjah..contest ni dr blog ~gugu gaga mea zara~ so sesape yg ada ank2 yg comey lg kiut leh la join... syarat2 utk join contest ni: 1. jd follower Mommy_Zara~ ok 2. sila add banner di atas pada sidebar.. ~ok 3. buat special entry utk contest ini dan sertakn sekali satu picture baby uols yg comey! dan satu picture baby bersama mommy atau daddy! kedua2 gambar akan diambil markah.. ~ok 4. sile nyatakan skali nama baby dan umur baby. tips: gambar baby comey dgn aksi bersahaja tp masih mengekalkan kecomelannya mungkin menjadi pilihan juri ~ok 5 sila nyatakan bila gambar diambil.~ok 6. link kn blog Mommy_Zara . sila tinggalkn comment bila dh siapkn entry k...~ok *A.L.E.R.T* semua baby yg manjadi peserta mestilah dr umur.... newborn ------------------------> 3 thn for those yg single, uolls juga bleh sertai contest ni & syarat menghantar gambar seperti diatas haruslah dipenuhi.. contest bermula dari 11 August 09 hingga 31 August 09 utk hadiahnyer korang klik kat sini yek..
jeng..jeng... *** ** *
inilah dia yg nak join contest BEAUTIFUL BABY SEARCH CONTEST "Looking for Beautiful Prince and Princess"
Beautiful princess :Fatihah Insyirah Binti Mohd Sani Umur : 9 bulan
** gambr ni diambil 2 mggu lps..masa dok santai2 makan buah duku..musim buah kan skg...gmbr ni jd pilihan sbbnyer mama rase kiut sgt Fatihah ni bertudung..hrpan mama smga fatihah jadi anak yg solehah..insyaallah..
gmbr ni plk fatihah with mama..3 bln lps..

1 kabo mende gok:

Mea Myra berkata... BALAS

HALUU DEAR, MYRA DAH TERJAH BLIG NI YER.. GUDLUCK BABY!