Sabtu, Ogos 15, 2009

BABY in PINK Contest !!

arini mama nk join satu lg contest..hehhe rajinnyer mama kan...almaklumlah g opis dok ngadap tenet jerk...contest kali ni "Baby in pink contest" penganjurnyer ibu puteri...menarik gak kan..so sesamalah kiter join yek..
Terms and Conditions for this Contest :
1. Contest ini terbuka kpd semua BLOGGER.. Tempoh Contest adalah dari hari ini sehingga jam 5.00 ptg pada 22 August 2009..
2. Contestant diwajibkan menjadi FOLLOWER blog Sha a.k.a ibu Puteri serta ADD link blog ini dalam bloglist anda.. 3. Contestant diwajibkan untuk letakkan banner di side bar blog masing2.. Banner tersebut mestilah di link dengan link ini : http://shashashaikhazaihid.blogspot.com/2009/07/baby-in-pink-contest-sticky-mode.html 4. Sila upload sekeping sahaja gambar anak anda & buat special entry tentang contest ini. Pada gambar tersebut, nyatakan nama baby & tarikh lahir baby..
nama: fatihah insyirah mohd sani tarikh lahir :14 November 2008
5. Jantina baby tak kira boy or girl, yg penting gambar tersebut mestilah gambar anak anda berpakaian baju or seluar berwarna PINK. Anak anda mestilah yang dilahirkan dalam tahun 2007-2009 sahaja..
6. Dan jangan lupe utk jwb soalan ini :
a) Kenapa anak anda patut menang dlm contest ini?? ~mama rase fatihah insyirah ni mmg kiut pun..bila berbaju pink menambahkan lg kekiutannyer..(hehheh perasantan sggh la..),ada lesung pipit.. b) Apa yg anda tahu ttg blog Sha ni & kenapa anda suka baca blog ini?? Just nak tahu ape yg anda tau..Extra marks k.. ~mama baru jer tahu psl blog ni from blog mommy_zara.tergerak ah ati nk terjah blog sha bila tgk ada contest..blog menarik ngan kaler pink smuanyer..suka bercerita ttg puteri..n suka gak join contest..
7.Pastikan di entry anda terdapat link2 ini ( kalau xde, ur entry will be DISQUALIFIED).

Link blog ini http://shashashaikhazaihid.blogspot.com/

Link contest ini http://shashashaikhazaihid.blogspot.com/2009/07/baby-in-pink-contest-sticky-mode.html

8. Setelah entry anda mematuhi semua syarat2 yg telah ditetapkan, sila tinggalkan URL-Link-Contest anda di ruangan Comment entry ini sebagai tanda anda dengan SAH nye telah menyertai contest ini juga memudahkan juri membuat semakan..

9. Pemenang akan ditentukan oleh juri Profesional yg dilantik sendiri..huhu...

Hadiah Misteri Menanti Anda!! Penaja Amat Dialu-alukan!!

2 kabo mende gok:

syahadah berkata... BALAS

salam ..tersalah eja..kekeke..
salam kenal dan gud luck yek mama izzya!! mmg cute klu berbaju pink..kegirlishan terserlah!!

AlizMieAlya berkata... BALAS

gd luck mama!!