Ahad, April 20, 2014

Mak Buyung In da house~33 weeks sudaaa


wah wah dah lama tak mencoret perihal diri sendiri kat blog kesayanganku...
rindu tu toksah katala...tapi mood menulis sudah kelaut..
eleh cik dah perasan tu cam ler ada yang bertandang blog usang mu ini
takpe...takpe...cik dah tak kesah pun...blog sekadar diari...


agak2 ada tak yang rindu tentang perkembangan cikdah erk
sekarang cik dah dah 33 weeks...kalu dikutkan lagi 7 weeks lagi baby nak kuar
wah wah tak sabarnyer...lagipun tak larat dah rasenya mengusung perut ni
bila time baby mengeras..seeh toksah dikata la....serba serbi tak kena dibuatnyer..duduk salah berdiri pun salah.....

Week 33 photo

sekarang tengah aktif giler2...penat mama dibuatnyer


Sesungguhnye kenangan itu sangatla indah utk diucap dgn kata2..
Selamat menjalani kehidupan baru buat umi & ain...
kami 7 beradik anak2 arwah ayah Husain bin Yusof & arwah ma Esah bt Ali akan senantiasa mendoakan kebahagian umi dgn keluarga baru.



picas minggu lepas masa ari akad nikah umi...
mak tiri cik dah kawen baru sudah...sedih tu toksah kata la sebab cikdah memang rapat sungguh2 dengan umi...arwah ayah baru 8 bulan meninggal...
alhamdulillah jodoh umi cepat kali ni
masa balik kampung aritu semua tegur cikdah nampak kurus....betul2 muka aje yang kurus badan menten berisi...baby ada katakan..
tapi berat cik dah semasa booking buku pink adalah lebih kurang dengan berat cikdah di mggu ke 33...
maknanya berat tak naik dan tak turun...

harap2 pas bersalin turun ke angka 5+.++ la pulok...




1 kabo mende gok:

Chekgu Azrine berkata... BALAS

Salam perkenalan...