Rabu, Mac 06, 2013

ww..model bacalah anakku

model bacalah anakku...ntah baca ke tidak tu..eksyen jer lebih kut



mula2 tegak lagi.....


lenguh agaknyer mengiring pulak




bulan march start buku 4 pulak...


 umur dah 6 tahun tapi tak wape pandai lagi baca..
jadi cik dah beli set bacalah anakku..
gigihla mengajar .alhamdulillah ada perubahan 
harap2 cepatla pandai baca next year dah tahun 1 pun



eh wordless ke ape ni?ahak....




6 kabo mende gok:

SYANI berkata... BALAS

Adib pun pakai buku ni kat tadika. Alhamdulillah dah boleh baca sikit2.. Sekarang baru masuk buku 8. Tapi Adib ni culas sikit.. kena pujuk2 baru nak baca.

MamaRaisya a.k.a Lisa berkata... BALAS

k.idah brp rm utk set buku ni?

Riedaffya ibrahim berkata... BALAS

anak sya kakak pon bace buku kat sekolah...rajin dia membaca ye...jadikan amalan ye..

cik dah faridah berkata... BALAS

@SYANIbagusnya dah buku 8..lg mencabar ni

cik dah faridah berkata... BALAS

@MamaRaisya a.k.a Lisa
set ni rm36.90

cik dah faridah berkata... BALAS

@Riedaffya ibrahimkat sek tak tahu ar cikgu ajar buku apa...ni beli sendiri sbbnyer nampk dia slow sgt membaca