Ahad, Disember 30, 2012

Merlin season 5




Selamat pagi semua...arini cuaca tak wape ok lagi...gelombang kedua hujan pulak kut...
2 hari memang panas tak hujan langsung..hehhe jemur kain sah2 kering la
aritu kan kami kat pantai timur dilanda banjir...sedih pulak tengok keadaan mangsa2 banjir
habis semua barang2 lam umah rosak...dahla nak start sekolah ni..


harini dah 30hb bermakna esok ari last kiter ditahun 2012.
jadi mana2 draft dalam blog  kena la publish cepat2 hehehe
ginila tengah2 kurang masa jadi simpan dalam draft..pastu kesudah cikdah tak publish2 pun
ni korek balik mana yang ada..

korang tengok citer merlin tak?sekarang dah season 5 pun..
cikdah memang layan citer ni dari tahun 2006 lagi...
dalam banyak2 citer omputih citer ni jer yang terlebih layan




merlin season 5


colin morgan as merlin
dulu nampak kebudak2 kan lagi..selalu kena ketuk kat Arthur...
sekarang dah matang...walaupun nampak cam blur2 tapi bijak



king arthur pendragon
king ni ibarat raja berjiwa rakyat la.....
kahwin pun dengan orang suruhan jer...gwen


queen guinevere gwen
sape yang baru tengok citer ni mesti cakap permaisuri tak cantik langsung kan
yang mana tak tahu gwen ni orang suruhan dulu2...tup2 Athur terjatuh cinta ngan dia
mula2 dapat tentangan gak..
yang tak menahan tu sejak jadi queen ni seksi yang amat kan...tersembul2..isk..isk..




Morgana pendragon
dulu dia pun kerabat camelot gak..tapi dia dah dihasut oleh kuasa jahat
memang cantik la dia ni..sesuai jadi permaisuri
tapi sebab nak rebut takhta camelot tu yang jadi jahat yang amat
macam2 cubaan bunuh raja
sekarang dok lam hutan..mengamalkan ilmu sihir


gaius tabib istana
dah tua nampak gaius ni...
tapi baik yang amat dengan merlin......


malam esok ada siaran Merlin..setiap isnin...


2 kabo mende gok:

mama_saly berkata... BALAS

owh cik dah...
sy pun minat merlin ..hehe mmg dop lepaskn peluang tgk.nnti mlm esok ya.hero dia tu kurus2 tp saboh je dgn watok ye kan

Yaya Azura berkata... BALAS

merlin dah nak tamat dah..huhu
gwen tu ye lah cik dah..makin menjadi tesembul nya itu..haha