Isnin, November 05, 2012

Segmen: Follower bawah 400


terjumpa segmen ni..dari blog menulis menconteng
dah lama tak join mende2 gini
memandangkan follower pun tak sampai 400 lagi
baru #302 setakat ni.........tu pun tak semua yang sudi singgah

jom teman2 skalian masih sempat kut nak join ..last day arini dah sebelum kul 12.



## tak glowing pun banner tu...hik..hik



8 kabo mende gok:

rieda_ffya berkata... BALAS

ala..baru bukak entri..td kuar ade hal..kalo x da join.heee.apepun semoga follwer idah makin ramai tau...

Fendy berkata... BALAS

tq join segmen fendy

Nur farahiza berkata... BALAS

datang folow singgah dari segmen yg sama :D

Faris Hakkim berkata... BALAS

done follow sini dari segmen sama...follow back http://mylifestoryz.blogspot.com/2012/11/segmen-follower-bawah-400.html

D i n berkata... BALAS

hehe datang follow dari segmen yg sama :)

http://dingraphic.blogspot.com/2012/11/segmen-follower-bawah-400.html?showComment=1352134935596#c2408734166480928140

miera farhana berkata... BALAS

done follow #311..hit me back =)
http://mierafarhana.blogspot.com/2012/11/segmen-follower-bawah-400.html

mawar berduri berkata... BALAS

Dari segmen yang sama..saya dah follow awk..sudi follow sy yer..hehe...^_^..

TiranaAduka berkata... BALAS

selamat bersegmen sis