Rabu, Oktober 03, 2012

Nuffnang ooo nuffnang

Assalamualaikum wrt wbt.....


selamat pagi......
arini dok jenjalan asik jupe entry pasal BE nuffnang jer
nuffnang ada masalah ker?
sebab ada blogger dapat BE yang tahun 2009 tengah running sebanyak 62 ketul...biar betul...3 tahun lepas doh tu...masyuk ar kalu gitu.......rasenya ramai gak yang dapat BE tu....
cik dah cek nuffnang ada 4 ketul tengah menari2.......harap2 biarla lama sket......
jarang dapat 4 ketul sekali gitu..almaklumla blog tak seberapa kan..
visitor pun sorang dua jer....sob..sob...
tapi takpe ..berblog kan untuk suka2 ajer.....


cer korang cek nuffnang kut2 ada BE yang melekat....

7 kabo mende gok:

♥cikmOt♥ berkata... BALAS

hehehe, memang tengah weng kut...
oklah tu ada be,...kita takde langsung...yang ada ni pun dah lapuk pung

cik dah faridah berkata... BALAS

@♥cikmOt♥
cikmot punyer berpuluh2 gak kan...ptg karang cek lg kut2 mmg weng nuff

cheqna berkata... BALAS

tobak dok tau bende..huhuhu

rieda_ffya berkata... BALAS

kite pon xtau benda gok psl nuffnang ni..

Sherwieyna Muzzawer berkata... BALAS

kita tak pernah check langsung..hehehe

eMMe berkata... BALAS

Salam Cik dah, thx singgah blog saya... pasal nuffnang ni, saya baru la merasa 1st cheque, walaupun tak byk, tapi syukur Alhamdulillah, hope pasni rezeki berganda lagi... Amin...

~aSHa~ berkata... BALAS

WAh byk tu 4 tgh running....akak skit jek