Ahad, September 02, 2012

status nuffnang bertukar..sape suh berpaling tadah...huhuhu

salam merdeka.......

arini orang cuti lagi........beshnyer korang...cik dah 2 ari jer tu pun rasa tak cukup rehat....
ari jumaat ke besut konon2 beraya umah kakak...yela tak jupe lagi time raya.ari sabtu pulak menjejaki kedai jual peti ais...selamat dah duit melabur di kedai peti..malam tadi dah sampai pun peti....dapur sempit mulala susah nak susun atur barang....padahal barang bukan banyak sangat pun..


huhuhu pagi tadi cam biasa cek nuffnang..kecut perut mak....Be yang tengah running jumlahnyer dah jadi setengah...ish mana leh jadi gini..terus cepat2 delete entry minggu lepas...dah agak dah masa wat entry tu mesti status nuffnang berubah nanti...skali cek arini betul dah jadi non gliterrati....walaupun cik dah ni blogger biasa2 jer..tapi terasa gak nak cek nuffnang...lepas cashout nuffnang dulu..sekarang nampak be running cepat pulak..kalu dulu merangkak2 jer...macam siput ..
sekarang rase semangat sket nak apdate blog.
alhamdulillah lepas jer delete entry minggu lepas tu...dalam masa 1 jam terus dapat balik status gliterrati n BE yang tengah running tu menjadi ke jumlah asal semula.......

walaupun sedikit jumlah nuffnang ...tapi tetap bersyukur...mana ada orang nak bagi duit free2 kan...


sayang nuffnang............


6 kabo mende gok:

rieda_ffya berkata... BALAS

wah besh nye dapat duit free kan...

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ berkata... BALAS

apekes yg buat status cik dah ditarik??

cik dah faridah berkata... BALAS

@rieda_ffya
mmg besh..tp org lain lagi besh la tiap2 bulan cashout....

cik dah faridah berkata... BALAS

@♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥
mggu lepas ada share entry..dari blog mana ntah...blog tu ada iklan selain nuff rasenya...

teratai berkata... BALAS

Setia dengan nuffnang dr dulu hingga sekarang. Ada 1 BE sedang on going di blog sekarang ni!Alhamdulillah:)

Wanieys berkata... BALAS

lah naper sampai status ditarik