Khamis, Ogos 30, 2012

Lepas raya tak sah kalu tak up gambar raya kan..kan..

salam syawal...sana sini dok up pasal hari raya aidilfitri.isnin selasa tu kan orang baru keje jadi berduyun duyun teman2 post gambar raya tak kira kat blog maupun facebook..amboi meriahnyer raya.suka pulak tengok.tapi cikdah takde gambar sangat.tak sempat pun nak posing2.asikla jadi tukang dapur jer..eh eh skali tengok gambar ramai pulak tema kelabunyer..termasuk kami..tapi en sani tak gengla sebab dia nak pakai baju raya tahun lepas jer.hijau lagi..

raya pertama..fatihah berpolka dot.muiz pulak tak pasti kaler ape baju dia..tapi nampak match jer 2 bradik ni.

raya ke dua.baru ada gambar laki bini.tengokla pipi kitaorang macam berlawan dah.tembam kebabooom...

kami bertiga..

merahnyer mak ngah...jangan kena kejar lembu sudahla.

Dan akhirnya gambar sensorang la pulak..nak interprem gak skali skala..amacam cun tak..hik..hik.. Bila berjubah pastu sedang membulat dengan jayanya..orang mula bertanya "ada isi ke?" soalan yang payah untuk dijawab.almaklumla bulan mengambang asik tenggelam timbul jer.tunggu jela
Published with Blogger-droid v2.0.4

5 kabo mende gok:

Siti berkata... BALAS

muka idah mcm budok sekoloh. hehehe..

cik dah faridah berkata... BALAS

@Siti

biar betul kak...awet muda la ni..hahaha

tp terasa muka dah kertu la...x padan ngan usia

rieda_ffya berkata... BALAS

cik dah..da membulat tu tanda ati senang la...lg 1 lps geram 1 bln x mkan...hihihi..so raya ni mane yg blh pulun le semua..

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata... BALAS

si adik nampak lagi besar dari si abang...
tembam takpe janji cik abe tetap sayang

izz iizza berkata... BALAS

kelabu juga..sama cam sy..:)

comel fatihah dn muiz..:)