Rabu, September 05, 2012

Akhirnya kau pergi jua

Assalamualaikum wrt wbt............


tak tahu nak apdate citer ape......hehhe ada yang kesah ker?
arini dah 2 ari ganti puasa...amboi awal pulak start puasa ganti tahun ni..biasanyer dekat nak ramadhan  baru siap berganti......hehehehe..eleh korang pun gitu jugak kan...kan...kan...

cik dah sudah berpisah ngan henpon samsung...bertahan selama 7 bulan ajer..sedih jugak sobs..sobs tapi ape boleh buat....banyak jasa henpon tu kat cik dah..lebih2 lagi dalam blogging la......boleh draft siap2 lam blogger droid pastu publish jer time masuk opis..almaklumla tumpang wifi opis..hik...hik....
kalu nak harapkan apdate time keje..macam tak terbuat pulak...kalu terajin sangat barula ada apdate..



henpon siap sedia masuk lam kotak.......menunggu orang yang nak beli.....cik dah letgo kat tangan orang jer..kalu letgo kat kedai dapat harga 100 lebih jer...huhuhuhu..baik letgo kat tangan orang yang berminat......


sayang kat henpon ni...tapi ,,tapi...ada masalah yang tak dapat dielakkan............

henpon sekarang tak tahan cam henpon dulu2 kan...........henpon dulu bertahun tahun pakai......dulu setianya dengan nokia 3310........glamer giler 3310 ....henpon sekarang canggih sangat kut jadi cam tak tahan lama...asikla kuar model baru jer....


sejak berpisah ngan henpon samsung tu cik dah beli henpon lain pulak...nokia jenis keypad..lebih murah dari samsung ni.......malas dah nak bertouch screen lagi............pakai yang biasa2 jer.......alah setakat nak  terima call,wat call & mesej jer......mood pasrah........hehhehe...











4 kabo mende gok:

Eliss Mie berkata... BALAS

laa apsal lak nak letgo yer. tak best ker? hubby hr u ada offer jugak beli jenis touch2 ni tapi mcm x sesuai jer utk eliss ni. tgh fikir laa nak hadiah apa bday ni :p

cik dah faridah berkata... BALAS

@Eliss Mie

asik heng jer bila nak cepat...kiter ni jenis nak cepat sokmo..salah sentuh mulala meragam

MUMMYAR berkata... BALAS

u nk jual bape ek?ingt nk beli tuk ank i tu sibuk nk henpon touch2 ni....kol me ye 012-2460875

cik dah faridah berkata... BALAS

sori...mummyar...henpon ni dah jual pun....