Rabu, Ogos 08, 2012

MAsihkan ada ramadhan

salam ramadhan.......

10 hari lagi nak raya kan..amboi menghitung ari nampak.....

sape tengok citer masihkah ada ramadhan?citer ni kat astro prima setiap ari isnin........
tapi jangan risau yang takde astro pun leh tengok jugak...macam cik dah ler...kiter pakat2 tengok  kat
internet radio tv..

yang beshnyer citer ni loghat teganu...memang cik dah faham sangat2 la....yang tak faham ada disediakan subtitle...lokasi sekitar dungun & marang..cantik jer umah tepi pantai...

sedih jer citer ni..anak2 abaikan mak ayah dia..sampaikan mak dia cakap tak payah ada ramadhan pun takpe..sebab anak2 dorang tak balik pun jenguk dorang time ramadhan n raya..skrg baru ada episod 2...sayu jer hati bila tengok citer ni..mulala teringat ayah kat kampung...

kalu nak tahu jalan citer masihkah ada ramadhan bolehla tengok citer ni kat link yang cik dah bagi tu...


**jarang jupe citer yang guna loghat teganu kelate ni...aritu tengok citer loghat kelate "sorok bau budu"
tak ngaku anak jati kelate...




9 kabo mende gok:

Siti berkata... BALAS

kak tengok gok. minggu ni ep 3. makin saspen uols. isnin minggu depan last kot. harapannya semoga gayah dang lah kawin ngan zali.

respek la ngan leez tu boleh ckp ganu. takdok kekok2 pong. kan????

cik dah faridah berkata... BALAS

@Siti
doh kata zali mati..dok dang lg tgk episod 2...beh ork

Yana Libra berkata... BALAS

best ke citernye tu kak? saya ni jaranglah nak tgk tv..huhu~ :P

Siti berkata... BALAS

idah, last ep3 tu zali reboh. tp dok tahu mati ke dok. smabung minggu dpn.

cik dah faridah berkata... BALAS

@Yana Libra
besh..sbb loghat negeri sendiri kan

cik dah faridah berkata... BALAS

@Siti
ooo hrp2 x mati kan..sian gayah..

Siti berkata... BALAS

nama sorang2 tobat klasik. gayah, zali, jakpo, berahim, minoh, jaroh. hahaha...

362 berkata... BALAS

episod 3 kat kuar, dah bleh tgk online, kat internet radio tv tu..
nie link die.. Masihkah Ada Ramadan Episod 3

jom tengok..

cik dah faridah berkata... BALAS

sedih sggh episod 3..tinggal 1 lg episod...meleleh saje air mata..