Isnin, Julai 23, 2012

Makcik....? hahaha...

Ye..tahula cikdah sudah kertu...tapi cikdah muda lagila...inila dinamakan umur tak padan ngan tuan..umur muda lagi tapi diri cam dah berumur.tak kata kat sape2 pun..diri sendiri yang terkena...tapi ada gak orangnya dah berumur tapi rupa cam orang muda..

Alkisahnye masa di bus stand kuantan.cikdah tgh tunggu bas nak balik tranung.. patutnye 11 stgh.tapi tak sampai2 pun.terlewat lam 15 minit..jadi tanya la orang sebelah..rupanya destinasi kitaorang sama ke tranung

Dok bertanya2 tu dia leh panggil cikdah makcik...huhu..cikdah agak budak sekolah menengah..hehe cam kelakar pulak bila org panggil makcik.mesti ada something wrong somewhere ni kat diri cikdah..bila citer kat en sani dia boleh gelak2 kan cikdah...

Badan cikdah berisi sekarang...muka kusam...sesuai kut budak tu panggil makcik.nampak gaya kena kuruskan badan ni...

Published with Blogger-droid v2.0.4

11 kabo mende gok:

gadisworld berkata... BALAS

he..he..budak tu sah tak pakai spek tu..alah,biasalah tuh..kengkadang kita pun blur jer bila orang panggil kita memacam kan..he..he..

cik dah, jom join contest blog as :)

Eliss Mie berkata... BALAS

dimakcik kan akak yer.tp saya pun selalu gak orang panggil makcik.hehehe

kalau kwen awal, mesti anak dah nk masuk sekolah menengah kot :p

MamaRaisya a.k.a Lisa berkata... BALAS

hehehe...lucu la k.idah ni...setakat ni xde ag yg sanggup panggil lisa makcik..klu kt tmpt keje ni org nk panggil puan pn ragu2 ag...asyik duk panggil cik je kita ni...myb sbb lisa kecik kot...

cik dah faridah berkata... BALAS

@gadisworld
terkejut gak org pggl makcik..sah dah tua..hehhe

cik dah faridah berkata... BALAS

@Eliss Mie
sesedap rase jer nak pggl org makcik kan..hehehe...

cik dah faridah berkata... BALAS

@MamaRaisya a.k.a Lisa
lisa mmg ar kecik ..jauh beza ngan akak ni ha..hahahhaha...

Cinta Misteri berkata... BALAS

Alaa cikdah, bdk tu hanya mnjlnkn tanggungjwb dia agar menghormati org yg kbh veteren dr dia. Jgn cpt sgt terasa. So, apa lg cikdah, bln puasa ni bln utk adjust bentuk bdn.

Salam ramadhan~

cik dah faridah berkata... BALAS

@Cinta Misteri
tak terasa pun tp kut ye pun menjlnkan tggjawab menghormati org yg lebih veteren pun..celik la mata luas2...20 an lagi ni..kalu 40 an tu ok la lagi

izz iizza berkata... BALAS

xper pasni cikdah diet ya..:)

Hasliza Yusoff berkata... BALAS

Nak kelihatan cantik & menarik, tanya saya caranya. :)


hasliza.myusoff@gmail.com
http://closeupbylizjajav2.blogspot.com/2012/07/duit-raya.html

Deqla manjew berkata... BALAS

makcik pun makcik la..naseb x pggl nenek... hahaha... salam kenal ya..deqla dari GSF follow sini...jemput singgah blog deqla.. selmt berpuasa.. :)