Rabu, Jun 20, 2012

sample kuih raya in da house..

assalamualaikum wrt wbt..

hati tengah gundah gulana mengenangkan gambar kat atas tu.ye jgn tak tahu tu adalah sample kuih raya.ada org mintak tolong jual..ada mini karipap..popia simpul..mini popia..tart nenas & almond london...cik dah dohla pe
nyegan orangnyer.nak promote2 ni yang lemah skali.. ambe dok reti weii....kira ni pestaim org suh cari kastemer.

kalu fikir skali cam awal jer kan padahal lagi 2 bulan raya.2 bulan pun pejam celik sekejap jer.bila risik2 ngan tuan nya.sbb buka tempahan awal tu senang nak kira bajet.awal pose tu tutup ar tempahan.takut tak sempat buat.

sama macam tempah baju gak.kalu tukang jahit pun skrg ni dah tutup dah kut.

ada sape2 nak tempah tak?

Published with Blogger-droid v2.0.4

3 kabo mende gok:

cheqna berkata... BALAS

g pomot umah cheqna nung =)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ berkata... BALAS

sy pun x reti gok nk tarik kastemer..
hahaha..
kt opis ni ada dh tu duk edar katalog kue raya, biasa r.. set2 puan je pun, set laki jung tgk je.. ;-p

[PCL] berkata... BALAS

skrg ni para surirumah dok membizikan diri dgn sesuatu yg boleh bg site income..sesuatu perkara yg sangat digalakkan harus mendapat sokongan pasanagan memasing.